Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου Συνεργείων Λάρισας

Το Σάββατο 10 φλεβαρη έγινε ο καθιερωμένος χορός του συλλόγου συνεργείων Ν.Λαρισας μαζί με την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου του συνεταιρισμού ανταλλακτικών, του συνεταιριστικού ΙΚΤΕΟ κουλουριού και της οικολογικής ανακύκλωσης κεντρικής Ελλάδος στο κέντρο κτήμα Βερσαλλίες με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων και καλεσμένων.

Η βραδιά είχε πολύ καλή μουσική πολύ διασκέδαση πλούσια δώρα η λαχειοφόρος. Ο σύλλογος όπως κάθε χρόνο τίμησε τα παιδιά που αρίστευσαν, και επειδή ήταν η γιορτή του Αγίου Χαραλάμπους την τιμητική είχαν οι δυο Χαραλάμπιδες, Γκάνας και Μπατζογιάννης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Γιώργος Σουλτης, ο πρόεδρος της ΕΟΒΕΑΜΜ κ. Αθανασιος Νικολόπουλος και μέλη του προεδρείου, πολλοί συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα - Πάτρα, Κόρινθος, Φιλιππιαδα, Λαμία, Σέρρες, Θεσσαλονίκη - φανοποιοί, όλοι οι σύλλογοι κεντρικής Ελλάδας. Την πίτα ευλόγησε ο πάτερ Ιωανίκιος του Ιερού Ναού Αγία Σοφία.

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι συνεταιρισμοί ανταλλακτικών και ΙΚΤΕΟ κουλουριού όπως και πολλοί άλλοι μεγάλοι και μικροί χορηγοί που ο σύλλογος τους ευχαριστεί όλους για την προσφορά στον σύλλογο.

Την επόμενη της γιορτής ακολούθησε η μικρή δεξίωση όλων των μακρινών καλεσμένων στο χωρίο Ελάτεια και στη ταβέρνα του Λευτέρη με πλούσια εδέσματα, εκεί τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του συλλόγου στο πνεύμα των ημερών λόγο απόκρεων με στολή άραβα.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που ανταποκριθήκαν και εύχεται καλή χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχεία, του χρόνου να είμαστε καλά.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter