Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΙΣΕΜΑ

Την Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στο ΣΙΣΕΜΑ, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για τα επόμενα τρία χρόνια, με αυξημένη συμμετοχή συναδέλφων.

Οι εκλογές διεξήχθησαν, σε σχετικά καλό κλίμα, με ελάχιστα παρατράγουδα.  Στην ουσία αντιπαρατέθηκαν δυο γραμμές, από την μια η αγωνιστική διεκδίκηση, η μαζικότητα και η αποφασιστικότητα στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας σαν μικρές επιχειρήσεις, ενάντια στην πολιτική που μας αφανίζει και μας θεωρεί διαθρωτικό πρόβλημα που πρέπει να εκλείψει  και από την άλλη, ο κυβερνητικός συνδικαλισμός, η μοιρολατρία, ο συμβιβασμός  και η παράλληλη συμπόρευση με τις ξεπεσμένες  πλειοψηφίες, που διοικούν ΕΟΒΕΑΜΜ και ΓΣΕΒΕΕ.

Οι δυο παρατάξεις που συμμετείχαν έλαβαν τα εξής:

Η Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Μηχανικών 109 ψήφους και οκτώ έδρες και η Ανεξάρτητη Συσπείρωση Μηχανικών 53 ψήφους και 3 έδρες .

Εκλέγονται οι: Μόφορης Γρηγόριος, Φραγκιουδάκης Αναστάσιος, Καφεντζής Φώτιος, Ντάλιοs Γεώργιος, Καμαδέλης Δημήτριος, Μαρής Ελευθέριος, Μαλιώρας Βασίλειος, Γιαννακάκης Αθανάσιος. Αναπληρωματικοί: Σφυρίδης Ελευθέριος  για την πλειοψηφία  και οι: Δάλλας Ηλίας, Μπλουχάρης Οδυσσέας, Ρουσάκης Ιωάννης. Αναπληρωματικοί: Καραγιώργης Δημήτριος για την μειοψηφία.

Για την κλαδική ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ, εκλέγονται οι: Μόφορης Γρηγόριος, Φραγκιουδάκης Αναστάσιος, Καφεντζής Φώτιος, Μαλιώρας Βασίλειος, Καμαδέλης Δημήτριος. Αναπληρωματικοί οι: Μαθιουδάκης Μίνωας και Φωτεινός Ευστράτιος για την πλειοψηφία και οι Δάλλας Ηλίας, Δέδες Αναστάσιος, Ρουσάκης Ιωάννης. Αναπληρωματικοί: Mπλουχάρης Οδυσσέας, Καραγιώργης Δημήτριος για την μειοψηφία.

Για την τοπική ομοσπονδία ΟΒΣΑ, εκλέγονται οι: Μόφορης Γρηγόριος, Φραγκιουδάκης Αναστάσιος, Καφεντζής Φώτιος, Μαλιώρας Βασίλειος, Μαρής Ελευθέριος. Αναπληρωματικοί: Μαθιουδάκης Μίνωας, Φωτεινός Ευστράτιος για την πλειοψηφία και οι: Δάλλας Ηλίας, Μπλουχάρης Οδυσσέας, Ρουσάκης Ιωάννης. Αναπληρωματικοί: Δέδες Αναστάσιος, Καραγιώργης Δημήτριος για την μειοψηφία.

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΙΣΕΜΑ

Στα γραφεία του συλλόγου συνήλθε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΙΣΕΜΑ, το οποίο προήλθε από τις αρχαιρεσίες στις 26,27-02-2018 με θέμα την συγκρότηση σε σώμα, μετά το κάλεσμα του συμβούλου Μόφορη Γρηγορίου του πλειοψηφούντος συνδυασμού Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Μηχανικών Αυτοκινήτων.
Μετά από ψηφοφορία οι θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου κατανεμήθηκαν ως εξής:

sisema ds

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που μας στήριξαν με την ψήφο τους και να τους υποσχεθούμε ότι δεν πρόκειται να τους απογοητεύσουμε, επίσης να συγχαρούμε όλους για την συμμετοχή τους στις εκλογές,  ανεξαρτήτως επιλογής παρατάξεων και προσώπων.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Μόφορης Γρηγρόριος

Ο Γ. Γραμματέας
Φραγκιουδάκης Αναστάσιος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter