Tακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΒΕΑΜΜ πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ν. Αχαΐας στις 22 Ιουνίου 2019

Στις 22 Ιουνίου 2019 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.30 πμ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ν. Αχαΐας, πραγματοποιήθηκε το τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΒΕΑΜΜ έπειτα από αίτημα του Συνδέσμου Πτυχιούχων Μηχανικών Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Νομού Αχαΐας για την πραγματοποίησή του στην πόλη τους την ίδια μέρα με την ετήσια εορτή του Συνδέσμου.

Με την παρουσία τους τίμησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΒΕΑΜΜ ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Πατρών κος. Μελάς , ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κος. Πετράτος και ο Πρόεδρος της ΟEΒΕΣΝΑ κος. Σκέντζος.  

Επίσης παραβρέθηκε  το διοικητικό συμβούλιο αίτημα του Συνδέσμου Πτυχιούχων Μηχανικών Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Νομού Αχαΐας ,το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φανοποιών Βαφέων Ν. Αχαΐας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Ν. Αχαΐας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Βουλκανιζατέρ Ν. Αχαΐας.

Πριν αναφερθούμε  στα θέματα ημερήσιας διάταξης το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΒΕΑΜΜ τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες για την προσφορά τους στον κλάδο τους κ.κ. Διδάχο Παναγιώτη , Θεοδωρόπουλο Χρήστο, Χριστόπουλο Δημήτρη, Βασιλακόπουλο Σπυρίδων και τον κο. Γεροπαναγιώτη Κωνσταντίνο.

Tα θέματα που απασχόλησαν το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν ποικίλα: 

  • Ηλεκτρικό όχημα
  • Η συμμετοχή της ΕΟΒΕΑΜΜ στην Επιτροπή του Υπουργείου Μεταφορών για την πιστοποίηση των οχημάτων Ιστορικού ενδιαφέροντος
  • ΕΝΤΑΞΗ της ΕΟΒΕΑΜΜ ΣΤΗΝ  Πράξη «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων για την απόκτηση εξειδικευμένων και οριζόντιων γνώσεων και ικανοτήτων σε τεχνικά και λοιπά επαγγέλματα» με Κωδικό ΟΠΣ 5035127 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
  • Συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών για θέματα του κλάδου
  • Έγινε ενημέρωση για τον  ασφαλιστικό φάκελο
  • Υπό την αιγίδα της Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών θα πραγματοποιηθεί από τις 27-29 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας η AUTOTEC EXPO 2019, η μοναδική έκθεση ανταλλακτικών και εξοπλισμού συνεργείων οχημάτων στην Ελλάδα
  • Η ΕΟΒΕΑΜΜ θα πραγματοποιήσει την Γενικής της Συνέλευσης στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 κατά την διάρκεια διεξαγωγής της έκθεσης AUTOTEC 2019 στο MEC Παιανίας

O Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους και τόνισε ότι απαιτείτε συναδελφικότητα, αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη ιδιαίτερα σ’ αυτήν την παρατεταμένη οικονομική ύφεση που διανύει η  χώρα μας, η οποία  έχει επηρεάσει αρνητικά και τον δικό μας κλάδο, περιορίζοντας αρκετά το εισόδημα μας ,από τις συνεχώς μειούμενες  επισκευές και συντηρήσεις των οχημάτων από τους πελάτες μας, από τις συνεχείς αυξητικές τάσεις φορολόγησης μας αλλά και από την στάση των Κυβερνήσεων να σταθούν κοντά σε έναν κλάδο ο οποίος διαχρονικά στήριξε και στηρίζει την ελληνική οικονομία δείχνοντας δείγματα ανάπτυξης και  δημιουργώντας θέσεις εργασίας.

Είναι υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας και την αξιοπρέπεια μας όπως την κρατήσαμε εδώ και τόσα χρόνια για να ατενίζουμε το μέλλον μας με αισιοδοξία.

Θερμά συγχαρητήρια απεύθυνε στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Μηχανικών Πάτρας κο. Μπαρδάκη Νίκο , στον Β Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΟΒΕΑΜΜ κο. Διδάχο Γιάννη  αλλά και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Πτυχιούχων Μηχανικών Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Νομού Αχαΐας .  για την άψογη διοργάνωση και εκτέλεση όλων των εργασιών πραγματοποίησης του Διοικητικού Συμβουλίου για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία που παρείχαν σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΒΕΑΜΜ .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΒΕΑΜΜ

Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Νικολόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης Μακρής    

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter