Ο ΣΙΣΕΑΜΗ σας προσκαλεί για δωρεάν μέτρηση καυσαερίων

Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του ανθρώπου είναι το αυτοκίνητο, ένα μέσο αναπόσπαστο από την καθημερινότητα μας και κανείς πλέον δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή του χωρίς αυτό. Ωστόσο αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες που συντελούν στη ατμοσφαιρική ρύπανση. Ως κλάδος, οι ανεξάρτητοι επισκευαστές δεν θα μπορούσαμε να μην εκφράσουμε την ευαισθησία μας για ένα θέμα που αφορά το μέλλον του περιβάλλοντος που ζούμε.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος ο σύνδεσμος μας διοργανώνει την Κυριακή 10 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία Τρικάλων την εκδήλωση ΑΝΘΡΩΠΟΣ- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ- ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Στόχος μας είναι η ενημέρωση και η αφύπνιση της οικολογικής συνείδησης των πολιτών μέσα από δύο βασικές δράσεις. Αρχικά, καλούμε όλους εσάς να συμμετάσχετε φέρνοντας τα αυτοκίνητα σας για δωρεάν μέτρηση καυσαερίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μετρήσεις θα καταγραφούν και θα αποτελέσουν έρευνα για την ποιότητα των εκπομπών ρύπων του τρικαλινού αυτοκινητιστικού στόλου.

Επιπλέον, θα παρατεθούν οι τρόποι για την επίτευξη «πράσινης οδήγησης» μέσα από απλές συμβουλές που μπορούμε να εφαρμόσουμε στην καθημερινή χρήση των οχημάτων μας. Τα μέλη του συνδέσμου μας θα βρίσκονται εκεί πρόθυμοι να σας πληροφορήσουν για την «οικολογική» χρήση των αυτοκινήτων μας, προσφέροντας σας καφέ και οικολογικές τσαντούλες.

mera peribal1Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους μας και τους συνδιοργανωτές μας, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το Δήμο Τρικκαίων, την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων καθώς και την Κλαδική ομοσπονδία μας ΕΟΒΕΑMΜ που μας δίνουν την δυνατότητα να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο. Θα ήταν παράλειψη να μην εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και στους γενναιόδωρους χορηγούς , ΤΑΒΕΡΝΑ ΙΑΝΘΟΣ, Καφέ EXCELSIOR, Νερά Νέο-Ιαπωνική ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ , που μας έδωσαν την δυνατότητα να υλοποιήσουμε την εκδήλωση που οραματιστήκαμε την ημέρα αυτή.

Σας περιμένουμε όλους να παραβρεθείτε σε αυτή την προσπάθεια μας και ελπίζουμε να είναι φέτος η αρχή ενός θεσμού που θα βοηθήσει έστω λίγο, στην αποσυμφόρηση της περιβαλλοντικής μόλυνσης.

Για τον Σύνδεσμο

Ο Πρόεδρος
Καρακώστας Στέφανος

Ο Γεν. Γραμματέας
Μπουτσιώλης Βασίλειος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter