Γιορτάστηκε και φέτος ο Προφήτης Ηλίας από τον Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών Συνεργείων Επισκευής Αυτ/των της Θεσσαλονίκης

Με αρκετούς και καλούς φίλους τίμησαν τον Προστάτη τους Προφήτη Ηλία, οι Μηχανικοί της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 20 Ιουλίου στην περιοχή των Βασιλικών, στο κτήμα του Συλλόγου. Μετά την εκκλησιαστική λειτουργία και την αρτοκλασία, ακολούθησε γεύμα για τους παρευρισκόμενους στο ίδιο σημείο, μέσα σε ένα καταπράσινο και πανέμορφο τοπίο.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταματιάδης Βασίλης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Αραβίδης Βασίλης και το διοικητικό συμβούλιο, καλωσόρισαν τους καλεσμένους, έδωσαν τις ευχές τους και τους άφησαν ν' απολαύσουν τη γιορτή.

synergasi thesΤην εκδήλωση εκτός από μέλη του Συλλόγου, τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Πάλλας Κων/νος, ο Οικονομικός Επόπτης του Β.Ε.Θ & Πρόεδρος της Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ.Ε κ. Λυκάρτσης Αναστάσιος, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Β.Ε.Θ κ. Μαγόπουλος Σωτήριος, ο Πρόεδρος της Ο.Β.Σ.Θ & Πρόεδρος του Σωματείου των Φανοβαφέων Θεσσαλονίκης & Πρόεδρος της Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ κ. Νικολόπουλος Αθανάσιος, ο Υπευθ. Δημοσ. Σχέσεων της Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ.Ε κ. Κατσιόλας Αναστάσιος, ο κ. Αραβίδης Παύλος μέλος Δ.Σ της ΓΣΕΒΕΕ, ο Πρόεδρος της Αγωνιστικής Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Κούπκας Γεώργιος, ο παλιός Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Πάτρας Ιωάννης, οι παλιοί Αντιπρόεδροι του Συλλόγου μας κκ. Βαργιανίτης Δημήτριος, Εγγλέζος Δημήτριος, Ομηρίδης Ευάγγελος και Χαλκίδης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ανταλλακτεμπορικής ΑΕ κ. Καντούρης Κων/νος, ο Παλιός Γεν. Γραμματέας της Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ.Ε κ. Παύλου Παύλος, ο Γεν. Γραμματέας του Σωματείου Φανοβαφέων Ν. Θεσσαλονίκης κ. Μαυρίδης Τηλέμαχος, ο δημοσιογράφος κ. Χριστόπουλος Κων/νος, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των εταιριών ΙΚΤΕΟ AUTOTECHNIK Α.Ε (Χορηγός της Εκδήλωσης), ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ - ΒΑΡΣΑΜΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΚΕΚ ΠΛΑΤΩΝ, WURTH. Τις ευχές τους έστειλαν και πολλοί εκπρόσωποι του επισκευαστικού κλάδου οι οποίοι δεν κατάφεραν να παραστούν στη γιορτή, όπως: ο παλιός Πρόεδρος της ΕΟΒΕΑΜΜ κ. Μπαϊράμης Φάνης, ο παλιός Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Λαμίας κ. Βελισσαρίδης Γεώργιος, ο παλιός Πρόεδρος του Συλλόγου Επισκευαστών Αλεξάνδρειας κ. Καρέκλας Αλέξανδρος, ο Παλιός Πρόεδρος του Συλλόγου Επισκευαστών Ν. Αχαΐας κ. Χριστόπουλος Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Κοζάνης κ. Τοπαλίδης Γεώργιος, ο Σύλλογος Μηχανικών Κατερίνης και η κ. Παρθένη Αθανασία -Τεχνικό Γραφείο.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας, ευχαριστούν θερμά την εταιρία ΙΚΤΕΟ AUTOTECHNIK ΑΕ, για την ανάληψη της χορηγίας της φετινής εκδήλωσης και εύχονται σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος
Σταματιάδης Βασίλειος

Ο Γεν. Γραμματέας
Αραβίδης Βασίλειος

 

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter