Καταγγελίες από μέλη της ΕΟΒΕΑΜΜ, απαντήσεις από την ηγεσία …και στο βάθος εκλογές

Την Κυριακή στις 08/10/2017 ορίστηκε η ημερομηνία από το ΔΣ της Ομοσπονδίας (ΕΟΒΕΑΜΜ) για την γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Ενόψει των επερχόμενων εκλογών οι αντίθετες παρατάξεις, οι οποίες όπως φαίνεται θα είναι πάλι δύο, μάλλον διαταύρωσαν τα ξίφη τους.

Σε μία καταγγελτική ανακοίνωσή της η Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επισκευαστών Αυτοκινήτου η οποία υπογράφεται από τα Μέλη του Δ.Σ της ΕΟΒΕΑΜΜ κ.κ.Γ. Μόφορη, Α. Φραγκιουδάκη και Φ. Καφεντζής, στρέφεται κατά του ΔΣ και κυρίως κατά του προέδρου της Ομοσπονδίας ΕΟΒΕΑΜΜ κ. Νικολόπουλου Α.

Στην ανακοίνωση αυτή απάντησε το ΔΣ της Ομοσπονδίας ΕΟΒΕΑΜΜ τονίζοντας και υπογραμμίζοντας εκτός των άλλων σαν ισοπεδωτικές και μηδενιστικές και τις καταγγελτικές αυτές προσεγγίσεις.

Στη κορυφή του παγόβουνου φαίνεται να είναι τα σεμινάρια κλιματισμού των τεχνιτών για τα οποία η Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επισκευαστών Αυτοκινήτου θεωρεί ότι δεν πρέπει να γίνονται και δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να υποχρεώνει του τεχνίτες γι αυτά.

Διαφορετική όμως φαίνεται πως είναι τόσο η θέση του νομικού της Ομοσπονδίας ΕΟΒΕΑΜΜ, όσο και της ΓΣΕΒΕΕ αφού στην επιστολή τους προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας ζητούν την επίλυση του προβλήματος μερικώς για την εξομάλυνση της αγοράς των φθοριούχων αερίων και της επαγγελματικής τακτοποίησης των τεχνιτών μόνο για τα σεμινάρια που διενήργησε το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ.

Οι έμποροι φθοριούχων αερίων δεν πωλούν ψυκτικά υγρά κλιματισμού στους τεχνίτες αν δεν έχουν Βεβαίωση Κατάρτισης στηριζόμενοι στην νομοθεσία, τόσο την Ευρωπαϊκή όσο και την Εθνική.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην ανακοίνωση - απάντηση του ΔΣ της Ομοσπονδίας ΕΟΒΕΑΜΜ η Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επισκευαστών Αυτοκινήτου δεν περίμενε και πολύ και ανταπάντησε άμεσα.

Αναλυτικά στην συνέχεια διαβάστε και τις ανακοινώσεις με χρονολογική σειρά.

α) Ανακοίνωση - Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επισκευαστών Αυτοκινήτου

β) Απάντηση ΕΟΒΕΑΜΜ

γ) Επιστολή ΓΣΕΒΕΕ & ΕΟΒΕΑΜΜ προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος

δ) Δελτίο τύπου - Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επισκευαστών Αυτοκινήτου

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin