Ετήσιος χορός του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Λαμίας [Video]

Η Λαμία ρίχνει καρό σημαία στους χορούς για φέτος.

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτ/των Λαμίας & Περιφέρειας (Σ.Ι.Σ.Α.Λ.) έδειξε για άλλη μια φορά πως μπορεί να γεμίσει ένα μαγαζί 600 ατόμων, πως διεισδύει μια επαγγελματική ομάδα στην τοπική κοινωνία και πως η ίδια η κοινωνία τους ανταμείβει.

Μπράβο στο πρόεδρο Σπύρο Ζαγκανά και το ΔΣ  του για την επανεκλογή τους και την άψογη οργάνωσή τους. Συγχαρητήρια και στο πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΟΒΕΑΜΜ Σάκη Νικολόπουλο για τη σαρωτική επανεκλογή του και καλή δύναμη στις μεγάλες προκλήσεις του κλάδου των Επισκευαστών.

Πολλοί φίλοι από όλη την Ελλάδα τίμησαν την αποψινή Εκδήλωση και αυτό δείχνει την συνοχή του κλάδου και στις γιορτινές εκδηλώσεις χαράς που όλοι τόσο ανάγκη έχουν. Από τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη μέχρι τα παιδιά από τη Πάτρα. Από το Βόλο τη Κοζάνη και την Αθήνα.

Μετά τη σαρωτική του νίκη δικαιούται να χαμογελάει αλλά και να σκέφτεται το καλό του επισκευαστικού κλάδου και τις μεγάλες προκλήσεις που τον περιμένουν. Εξάλλου στο σύντομο χαιρετισμό του εχτές το βράδυ για πρώτη φορά τον ακούμε να μιλάει για την επερχόμενη ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ.

Η βραδιά ξεκίνησε με τραγούδι και χορό και φυσικά τον πρώτο χορό έσυραν οι πρόεδροι όλων των σωματείων. Δεν είναι τυχαίο που τον ονομάσαμε ο "Χορός των προέδρων".

Την επόμενη μέρα ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΙΣΑΛ φιλοξενεί τους επίσημους προσκεκλημένους και τους προσφέρει ένα μεσημεριανό γεύμα. Στην συνέχεια ακολουθεί σύντομη ευχαριστήριος ομιλία του Σ. Ζαγκανά. 

Η σύσφιξη των σχέσεων αναγκαίο εργαλείο επικοινωνίας και προώθησης της επίλυσης όλων των μεγάλων προκλήσεων του κλάδου.

Ακολουθούν οι συνηθισμένες αναμνηστικές φωτογραφίες και φτάνει η πλέον στιγμή του αποχαιρετισμού.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter