Στις 17/3 πραγματοποιείται ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Επισκευαστών Αμαξωμάτων και Βαφέων Αυτοκινήτων Αθηνών και Περιχώρων

Ο Σύλλογος Επισκευαστών Αμαξωμάτων και Βαφέων Αυτοκινήτων Αθηνών και Περιχώρων σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ με τους Βασίλη Καρρά –Καίτη Γαρμπή – Χρήστο Μενιδιάτη, στις 17 Μαρτίου 2018.

Θα μας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε και να ενισχύσουμε την εδώ και πολλά χρόνια τιμητική για μας και τα μέλη μας κοινωνική σχέση φιλίας και συνεργασίας μας, ιδιαίτερα πολύτιμη στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Διαχρονικά αυτός ο κλάδος στήριξε την οικονομία της χώρας και μέσα από τη διαχρονικότητα έδειξε δείγματα ανάπτυξης, σταθερότητας αλλά και δείγματα επαγγελματικής επιτυχίας στηρίζοντας μια μεγάλη ραχοκοκαλιά και μια μεγάλη ατμομηχανή που είναι το αυτοκίνητο, που άντεξε στο χρόνο και με τις πολύ μικρές και υποστηρικτικές ικανότητες διαχρονικά που είχε μέσα από τις κυβερνήσεις μπόρεσε και στάθηκε μόνος του και επιβίωσε όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς όμως αυτή τη στιγμή τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην βιώνουμε όλοι μας όσοι εμπλεκόμαστε μέσα σε θέσεις, αντιλαμβανόμαστε την αποστροφή που έχει κάνει όλος ο κόσμος απέναντι σε διαδικασίες, έχει περάσει το σύνδρομο του ατομικισμού που είναι ότι χειρότερο να υπάρχει σε μια επιχείρηση, διαχρονικά έχει φέρει μόνο αποτελέσματα τα οποία βλάπτουν τον ίδιο τον άνθρωπο αλλά και την ίδια την επιχείρηση, σ’ αυτές τις δύσκολες καταστάσεις αυτό που θα πρέπει να κάνουμε όλοι και να σταθούμε έστω και την ύστατη στιγμή στο ύψος των περιστάσεων.

Προς αυτήν την κατεύθυνση η στήριξη της πρωτοβάθμιας επαγγελματικής οργάνωσης του Συλλόγου μας , της μοναδικής ίσως φωνής μας για την κλαδική μας υπόθεση είναι σήμερα περισσότερο αναγκαία από ποτέ.

Αιτούμαστε στο πλαίσιο του δυνατού, την διακριτά ενεργή οικονομική υποστήριξή σας, καθόσον πλέον ο Σύλλογος μας αντιμετωπίζει άμεσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα επιβίωσης.

Ο Πρόεδρος
Μιχάλης Ποτήρης


Ο Γενικός Γραμματέας
Γιώργος Παπασυννεφάκης

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter