ΕΟΒΕΑΜΜ: "Παραληρηματική ολίσθηση της Διοίκησης του ΣΙΣΕΜΑ"

Η Ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ σε απάντησή της, απευθύνει ένα δριμύ «Κατηγορώ» στην Διοίκηση του ΣΙΣΕΜΑ για «Ασκήσεις Μικροπολιτικής στις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα»

Αναλυτικά στο Δελτίο Τύπου της η Ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ αναφέρει:

Θέμα: Το νέο (πανομοιότυπο) Δελτίο Τύπου ΣΙΣΕΜΑ – Δεν είναι ώρες για μικροπολιτική.

Είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε μέσα στην πανδημία να απαντήσουμε, με δυο λόγια, στην παραληρηματική ολίσθηση της διοίκησης του ΣΙΣΕΜΑ, τους αφήνουμε, πλέον, στην κρίση των συναδέλφων:

  • Κύριοι του ΣΙΣΕΜΑ, η ΕΟΒΕΑΜΜ δεν είναι το ΚΚΕ, για να αιτείται ατελέσφορα προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, ρυθμίσεις για τα ΚΤΕΟ, για τα διόδια, για τα δεινά του καπιταλισμού κ.ο.κ.. Έχετε καταλάβει τί αντιμετωπίζουμε ή ζείτε σε άλλο κόσμο; Πιστεύετε ότι με αυτά που γράφετε είναι δυνατόν να σας πάρει κανείς στα σοβαρά;
  • Η ΕΟΒΕΑΜΜ, ως κλαδικό όργανο, από την πρώτη στιγμή, διεκδίκησε και διεκδικεί, με αίσθημα ευθύνης και ρεαλισμό, όλα όσα έπρεπε και πρέπει να διεκδικήσει για τον ΚΛΑΔΟ, ήτοι την ένταξη όλων των συνεργείων στα μέτρα αναγκαστικού κλεισίματος των επιχειρήσεων και την ένταξή τους στις επιλέξιμες ΚΑΔ για τα μέτρα στήριξης όλων των πληττόμενων επιχειρήσεων και εργαζομένων. Ήδη τα συνεργεία μοτοσικλετών εντάχθηκαν στο σχετικό πλαίσιο και αναμένουμε και την ένταξη και των υπολοίπων συνεργείων.
  • Έρχεστε όψιμα να ζητήσετε με Δελτία Τύπου – πέραν της καταπολέμησης του καπιταλισμού και τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών - αυτά για τα οποία η ΕΟΒΕΑΜΜ, της οποίας υποτίθεται ότι είστε μέλος, προέβη σε άμεσες και στοχευμένες παρεμβάσεις αρμοδίως.
  • Αν μη τι άλλο, είναι το λιγότερο απαράδεκτο, προκλητικό και επικίνδυνο, στις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε όλοι, ο κλάδος μας, ο λαός, η χώρα, κάποιοι να επιδίδονται σε ασκήσεις μικροπολιτικής και να αναλώνονται, στις κρίσιμες αυτές στιγμές, σε κενό καταγγελτικό λόγο για μικροπολιτικά οφέλη.
  • Σας αφήνουμε μόνους στον ολισθηρό δρόμο που ακολουθείτε και στην κρίση των συναδέλφων. Η ΕΟΒΕΑΜΜ, ευτυχώς, θα εξακολουθήσει, ως οφείλει, να ασκεί υπεύθυνα το θεσμικό της ρόλο προς το συμφέρον των συναδέλφων, χωρίς αερολογίες και μεγάλα λόγια.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Νικολόπουλος                                                      

Ο Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης Μακρής

ΕΟΒΕΑΜΜ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin