Α.Σ.Ε. Αυτοκινήτων: Εκλογές ΕΟΒΕΑΜΜ, θέσεις και απόψεις

Σε ανακοίνωση της η Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επισκευαστών Αυτοκίνητων χαιρετίζει τους συναδέλφους που την στήριξαν και εκφράζει τις θέσεις της και τις απόψεις της σχετικά με τις εκλογές της Ομοσπονδίας και την Συγκρότηση του Δ.Σ.

Αναλυτικά στα σχετικά Δ.Τ. αναφέρεται:

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους αντιπροσώπους που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία της ΕΟΒΕΑΜΜ και μας στήριξαν αλλά και αυτούς που κάτω από πιέσεις μοιρολατρίας και συμβιβασμού δεν κάνανε το βήμα. Η όλη διαδικασία κινήθηκε με ομιλητές από την στενή ομάδα του Προέδρου αναμασώντας όλοι τους τη λέξη ‘’δράση’’ της ΕΟΒΕΑΜΜ, ξεχνώντας όμως να μας πουν τι είδους δράση ήταν αυτή κατά την τελευταία θητεία διοίκησης. Ξέχασαν να μας πουν για τα σοβαρά ζητήματα του κλάδου για την νομοθεσία, το περιβάλλον, τις νέες τεχνολογίες, την απαιτούμενη επιμόρφωση, την ακρίβεια που χτυπάει και τις επιχειρήσεις μας αλλά και τους πελάτες μας, την οικογένεια μας. Για την πανδημία και την κατάσταση στην υγεία που μας επηρέασε άμεσα αυτά τα σχεδόν 2 χρόνια και φυσικά κουβέντα για την ληστρική φορολογία και για επαναφορά του αφορολόγητου στα 12000 ευρώ όπως ήταν μέχρι το 2012.

Για την πλειοψηφούσα παράταξη αυτός ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος, μας είπαν ότι, "πάντα υπήρχαν δυσκολίες και όλα ξεπερνιούνται", τώρα εάν κλείσουν  και μερικές χιλιάδες συνάδελφοι δεν έγινε και τίποτα, δεν τους αγγίζει. Συνεχίζουν στην ίδια ρότα τα της διοίκησης, όπως είπε και ο Πρόεδρος "τίποτα δεν θα αλλάξει όσο είναι αυτός", όπως μας διεμήνυσε. Αντί λοιπόν να αφιερώνει χρόνο ώστε να παρευρίσκεται στις εκλογικές διαδικασίες των σωματείων ανά την Ελλάδα σαν το γεράκι πάνω από την λεία, με στόχο την ανάσχεση της όποιας αγωνιστικής διάθεσης, καλό θα είναι αυτός και η παράταξη του, να διεκδικήσει για τα πραγματικά ζητήματα που βαραίνουν το κλάδο και να μην κρατάει τους συναδέλφους στο σκοτάδι.

Εμείς τους λέμε πως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο και θα μας βρουν μπροστά τους στους μεγάλους, αλλά και στους μικρούς αγώνες που είναι μπροστά μας. Το κίνημα πρέπει να πετάξει από πάνω του τον κυβερνητικό συνδικαλισμό, να μπορεί να βλέπει τις κακοτοπιές, να οργανώνεται και να συσπειρώνεται σε αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση με στόχαστρο τον πραγματικό αντίπαλο που δεν είναι αόρατος, είναι οι κυβερνήσεις, η Ε.Ε και ο κυβερνητικός συνδικαλισμός.

Κατανομή των εδρών που αντιστοιχούν στις δυο παρατάξεις που έλαβαν μέρος στις εκλογές.

Μετά την διεξαγωγή των εκλογών στην ΕΟΒΕΑΜΜ που έλαβαν χώρα στις 23-24 Οκτωβρίου, βάση της κατανομής των ψήφων δημιουργήθηκε διένεξη για την κατανομή των εδρών που αντιστοιχούν στις δυο παρατάξεις που έλαβαν μέρος στις εκλογές.

Στις 6 Νοεμβρίου και πριν τη συγκρότηση σε σώμα,  ο επικεφαλής της παράταξης της Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Γρηγόρης Μόφορης, δήλωσε και επίσημα την αντίθεση της παράταξης για το εκλογικό αποτέλεσμα και συγκεκριμένα για την μεθόδευση από την πλειοψηφία της κατανομής των εδρών στις δύο παρατάξεις, ερμηνεύοντας αυθαίρετα την επικείμενη νομοθεσία αφαίρεσαν μια έδρα από την Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση. Τοποθετήθηκε επίσης  για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας την ημέρα των εκλογών που η εφορευτική επιτροπή δεν κράτησε τα τυπικά της διαδικασίας και παράτεινε την ψηφοφορία παράτυπα ανοιχτή για δύο και πλέον ώρες για ένα συνάδελφο που δεν είχε καν παρευρεθεί στις διήμερες εργασίες με αποτέλεσμα την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Μετά τα παραπάνω η Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση αποχώρησε της διαδικασίας της συγκρότησης σε σώμα αρνούμενη να πάρει θέση και στο Προεδρείο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin