Συκοφαντίες της παράταξης ΑΣΕΜΑ καταγγέλει η Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Μηχανικών

Από τον Επικεφαλή Γρηγόρη Μόφορη της Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Μηχανικών λάβαμε την ακόλουθη επιστολή

Συνάδελφοι, 

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους της μειοψηφίας του Δ/Σ του ΣΙΣΕΜΑ  και τους ευχόμαστε καλά ξυπνητούρια από το λήθαργο στον οποίο είχαν πέσει τα τελευταία 6 χρόνια. Γιατί η καθολική  απουσία τους, από όλες τις δραστηριότητες που έγιναν  όλο αυτό το διάστημα, δικαιολογεί την παντελή άγνοια για όλα όσα η πλειοψηφία και νυν διοίκηση του ΣΙΣΕΜΑ ,έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια!

  • Που ήταν οι αγαπητοί συνάδελφοι που ζητούν την ψήφο σας μέσα από το ψηφοδέλτιο ΑΣΕΜΑ, όταν παλεύαμε την σωρεία των ζητημάτων που αφορούσαν τον κλάδο  μας ; Όταν παλεύαμε ενάντια στην αλλαγή των χρήσεων γης και των τσουχτερών προστίμων για τα συνεργεία; Όταν κινητοποιούμασταν ενάντια στα ασφυκτικά όρια ένταξης μας στο καθεστώς ετησίων συμβάσεων παραγωγού αποβλήτων, χωρίς να παράγουμε απόβλητα ως κλάδος; Που ήταν οι συνάδελφοι της ΑΣΕΜΑ, όταν παλεύαμε την βελτίωση της νομοθεσίας για τα υγραέρια, ή όταν σταματήσαμε σε μια σειρά από Δήμους το ληστρικό χαράτσι του τέλους χρήσης πεζοδρομίων ; Όταν μαζί με τους άλλους επαγγελματίες, παλεύαμε για αφορολόγητο όριο ,για καλύτερο φορολογικό σύστημα , για το δικαίωμα όλων στην υγεία, ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, όταν εκφράζαμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους που πνίγονταν στο Περιστέρι και τη Μάνδρα. Ακόμη και στα μηνιαία διοικητικά συμβούλια έλαμπαν δια της απουσίας τους!
  • Ο καημός τους βέβαια, είναι να γίνουν υπερασπιστές της πολιτικής των ξεπεσμένων ηγεσιών της ΓΣΕΒΕΕ και στην πλειοψηφία της ΕΟΒΕΑΜΜ. Γνωρίζουν ότι πραγματικούς αγώνες ενάντια στα μέτρα που μας χαντακώνουν, δεν μπορούν να κάνουν όσοι συνεργάζονται  με τις εκάστοτε κυβερνήσεις, ούτε όσοι λιβανίζουν την ανάπτυξη των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων. Αγώνες μπορούν να διεξάγουν, μόνο αυτοί που γνωρίζουν τον πραγματικό αντίπαλο, τις μεγάλες μονοπωλιακές επιχειρήσεις που υπάρχουν και στο δικό μας κλάδο. Μόνο όσοι απλώνουν το χέρι στους υπόλοιπους συναδέλφους του κλάδου και δημιουργούν προϋποθέσεις κοινής πάλης , γιατί στο συλλογικό αγώνα βρίσκεται η δύναμη.
  • Οι συνάδελφοι της ΑΣΕΜΑ επικαλούνται την "νομιμότητα" και στοχοποιούν τους συναδέλφους που έκλεισαν τα συνεργεία λόγω κρίσης και προσπαθούν να κάνουν κάποιες επισκευές βγάζοντας ένα πενιχρό μεροκάματο "παράνομα". Πόσοι από εμάς δεν κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή να γίνουμε και εμείς "παράνομοι", για να ζήσουμε τις οικογένειες μας ; Εκμεταλλεύονται ένα πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει με τους διάφορους αεριτζήδες, που κάνουν επισκευές παντού, σε πυλωτές, χωράφια, κλειστά υπόγεια και είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν ,καθώς και η αδιαφορία της πολιτείας που είναι εμφανής, επιδεινώνει το παραπάνω πρόβλημα. Γιατί όταν ζητάμε να γίνουν έλεγχοι, πηγαίνουν και ελέγχουν τα νόμιμα. Να μας πουν τα προηγούμενα 12 χρόνια που ήταν εκείνοι διοίκηση του Συλλόγου πριν από μας,  πως αντιμετώπισαν τα λεγόμενα "παράνομα". Είχαν κάνει το Σύλλογο σφραγίδα και μαριονέτα της Ομοσπονδίας. Πάντα υπήρχαν "παράνομα" συνεργεία , ποτέ όμως άλλοτε δεν υπήρχε τόσο πολύ δουλειά μαζεμένη, σε τόσο λίγες αντιπροσωπείες, που με διαφόρους τρόπους, προσφορές, χάπενινγκ, διαφήμιση ,συκοφαντίες , κλείδωμα της τεχνογνωσίας κλπ, ελέγχουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της επισκευής και του ανταλλακτικού, με δαιδαλώδη νομοθεσία που τους ευνοεί .Αυτοί είναι οι πραγματικοί μας αντίπαλοι  και ας κάνουν οι συνάδελφοι της ΑΣΕΜΑ ότι δεν καταλαβαίνουν, σκιαμαχούν με τους "παράνομους" σαν τον Δον Κιχώτη, αφήνοντας τις μονοπωλιακές επιχειρήσεις του κλάδου να γιγαντώνονται.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν με πείσμα την Αγωνιστική πορεία του ΣΙΣΕΜΑ στις εκλογές 26 και 27 Φλεβάρη, γυρίζοντας την πλάτη στην μοιρολατρία,  το συμβιβασμό και τον κυβερνητικό συνδικαλισμό, που εκπροσωπείται από την παράταξη ΑΣΕΜΑ .

Να τους απομονώσουμε !

Ψηφίζουμε για Σύλλογο μαζικό και δυνατό !

Ενισχύουμε την Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Μηχανικών Αυτοκινήτων

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter