Αρθρωτό κιτ eDrive από την ZF

Παγκόσμια πρεμιέρα στην IAA21 του "Modular eDrive Kit", με το οποίο η ZF καλύπτει τις ανάγκες των αυτοκινητοβιομηχανιών για τον στόλο των ηλεκτρικών τους μοντέλων καλύτερα και ταχύτερα. Η βάση της πλήρως ηλεκτρικής πλατφόρμας μετάδοσης κίνησης προσφέρει αποδεδειγμένη τεχνολογία ZF που μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά σύμφωνα με συγκεκριμένες απαιτήσεις. Είτε πρόκειται για ταχύτερους χρόνους φόρτισης, για υψηλότερη ενεργειακή απόδοση είτε για γρήγορη αύξηση των αριθμών μονάδων: η ZF μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις απαιτήσεις με τους χρόνους ανάπτυξης να μειώνονται στο μισό.

Με το "Modular eDrive Kit", η ZF παρουσιάζει ένα εξελιγμένο αρθρωτό κιτ για ηλεκτροκίνητα επιβατικά αυτοκίνητα. Παρέχει στους πελάτες σημαντικά οφέλη κατά την παρουσίαση της σειράς των ηλεκτροκίνητων μοντέλων τους.

Στην Ευρώπη, ο αριθμός των εγγραφών για ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία, συμπεριλαμβανομένων των plug-in υβριδικών έχει φτάσει τώρα σε επίπεδα ρεκόρ. Αυτή η εξέλιξη αντικατοπτρίζεται επίσης στο μοντέλο σχεδιασμού των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Εστιάζουν όλο και περισσότερο σε ηλεκτρικά οχήματα. Όλοι οι τομείς επηρεάζονται: από το οικογενειακό βαν μέχρι το premium κουπέ. Καθώς η ζήτηση εξακολουθεί να καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τα κίνητρα των κρατικών αγορών, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιοι τύποι μοντέλων θα διαμορφώσουν την αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε λίγα χρόνια.

Συνεπώς, οι κατασκευαστές πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται γρήγορα στις βραχυπρόθεσμες αλλαγές στη συμπεριφορά των αγοραστών. Απαιτείται ευελιξία και ταχύτητα - τόσο όσον αφορά την ανάπτυξη όσο και την εισαγωγή στην αγορά. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής κινητικότητας όπως η ZF. Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία σε ηλεκτροκινητήρες. Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει συστήματα, εξαρτήματα και λογισμικό. Οι ηλεκτροκινητήρες από την ZF αποτελούν ήδη αναπόσπαστο μέρος σε όλα τα τμήματα του οχήματος, είτε πρόκειται για επιβατικά αυτοκίνητα είτε για επαγγελματικά οχήματα, αγωνιστικά αυτοκίνητα της Formula-E ή ηλεκτρικά σκούτερ.

Ευέλικτο κιτ κατασκευής αντί περίπλοκης ατομικής ανάπτυξης

Το αρθρωτό κιτ δεν περιέχει μόνο διαφορετικούς ηλεκτροκινητήρες, ο πελάτης μπορεί επίσης να επιλέξει από διαφορετικούς μετατροπείς, διατάξεις μετάδοσης, ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου και άλλα πρόσθετα εξαρτήματα, δηλαδή αξεσουάρ. Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος αντιμετώπισης των αβεβαιοτήτων της μελλοντικής ανάπτυξης της αγοράς. Αυτό το "Modular E-Drive Kit" διαθέτει μια κοινή τεχνολογική βάση. Μπορεί να χρησιμεύσει ως μεμονωμένη πηγή ηλεκτροκίνησης για ευρύ φάσμα τομέων οχημάτων και απαιτήσεων.

On Fast Track Towards Tailor-Made Electric Drive - ZF

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin