Κινητήρες αξονικής ροής χωρίς ζυγό

Η Magnax επεκτείνει τις δυνατότητες δοκιμών και ανάπτυξης με πιλοτική γραμμή παραγωγής

Η Magnax, η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη κινητήρων αξονικής ροής χωρίς ζυγό, επεκτείνει τις δυνατότητες πρωτοτύπων και δοκιμών της στο Kortrijk του Βελγίου, δημιουργώντας μια πιλοτική γραμμή παραγωγής.

Η επέκταση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτάχυνση της ανάπτυξης, κατασκευής και δοκιμής πρωτοτύπων κινητήρων αξονικής ροής χωρίς ζυγό και ηλεκτρονικών ισχύος.

Η νέα γραμμή, δίπλα στα υπάρχοντα γραφεία Ε & Α, θα φέρει όλες τις κρίσιμες δυνατότητες κατασκευής και δοκιμών κάτω από μια στέγη. Οι εργασίες κατασκευής έχουν ήδη ξεκινήσει και η εγκατάσταση νέου εξοπλισμού καθώς και η μετεγκατάσταση υφιστάμενου εξοπλισμού αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το 4ο τρίμηνο του 2021.

Η εταιρεία αναμένει να απασχολήσει περίπου 40 άτομα έως το τέλος του έτους. Η εταιρεία πιστεύει ότι η ελκυστικότητα της αγοράς των κινητήρων αξονικής ροής αυξάνεται καθώς οι μεγάλοι παίκτες αυτοκινήτων αρχίζουν να αναγνωρίζουν την αξία της υψηλής πυκνότητας ισχύος, της υψηλής απόδοσης και της συμπαγούς τεχνολογίας.

Πηγή: Magnax to expand motor test and development capabilities with pilot production line | Automotive Testing Technology International

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin