Η Toyota λανσάρει ηλεκτρονικό κατάστημα μεταχειρισμένων οχημάτων στην Ιαπωνία

Η Toyota Motor Corporation (Toyota) ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του Toyota Used Vehicle Online Store, μιας υπηρεσίας για τους πελάτες να παραγγέλνουν μεταχειρισμένα οχήματα online στην Ιαπωνία. Η υπηρεσία παρέχει όλα όσα χρειάζονται οι πελάτες για να ολοκληρώσουν την αγορά ενός μεταχειρισμένου οχήματος στο διαδίκτυο, από την προσφορά έως τη σύμβαση, για επιλεγμένα μεταχειρισμένα οχήματα μέσω αντιπροσώπων της Toyota.

Η βελτιωμένη ευκολία για τους πελάτες θα επιτρέψει την πραγματοποίηση παραγγελιών ανά πάσα στιγμή, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, χωρίς την ταλαιπωρία της επίσκεψης σε ένα κατάστημα ή κατάστημα.

Η παράδοση του οχήματος (παραλαβή σε έναν αντιπρόσωπο) είναι δυνατή περίπου δύο ή τρεις εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση των εγγράφων εγγραφής.

Τα τελευταία χρόνια, το ηλεκτρονικό εμπόριο προχωρά για όλα τα είδη προϊόντων και υπηρεσιών και ο τρόπος ζωής των καταναλωτών αλλάζει για να χρησιμοποιεί αυτούς τους τύπους υπηρεσιών. Για τα αυτοκίνητα, υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση να μπορείτε να αγοράζει το καταναλωτικό κοινό ανά πάσα στιγμή, ειδικά από άτομα που είναι πολύ απασχολημένα για να επισκεφτούν έναν αντιπρόσωπο κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών λειτουργίας της ημέρας. Τώρα, με την εξάπλωση του COVID-19, ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων ζητά έναν τρόπο αγοράς αυτοκινήτου χωρίς πρόσωπο με πρόσωπο διαπραγματεύσεις.

Η υπηρεσία που ξεκίνησε πρόσφατα ανταποκρίνεται σε αυτά τα αιτήματα των πελατών, καθιστώντας την Toyota τον πρώτο Ιαπωνικό κατασκευαστή που ξεκίνησε μια τέτοια υπηρεσία σε συνεργασία με τους αντιπροσώπους της, σε μια προσπάθεια να επιλύσει τα εμπόδια στην αγορά αυτοκινήτων.

Στο μέλλον, η Toyota θα λανσάρει επίσης μια υπηρεσία για την ηλεκτρονική αγορά νέων οχημάτων, προσπαθώντας να εμπλουτίσει περαιτέρω τη ζωή των πελατών των αυτοκινήτων.

Κατάστημα μεταχειρισμένων οχημάτων Toyota:

https://toyota-outlet.gazoo.com/

Σχετικά με την Toyota Motor Corporation

Η Toyota Motor Corporation (TMC) είναι η παγκόσμια εταιρεία κινητικότητας που εισήγαγε το υβριδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο Prius το 1997 και το πρώτο σεντάν κυψελών καυσίμου μαζικής παραγωγής, Mirai, το 2014. Με έδρα την Toyota City της Ιαπωνίας, η Toyota κατασκευάζει αυτοκίνητα από το 1937.

Σήμερα, η Toyota απασχολεί 370.000 υπαλλήλους σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Μαζί, κατασκευάζουν περίπου 10 εκατομμύρια οχήματα ετησίως σε 29 χώρες, από γενικά αυτοκίνητα και premium οχήματα έως μίνι οχήματα και εμπορικά φορτηγά, και τα πωλούν σε περισσότερες από 170 χώρες με τις μάρκες Toyota, Lexus, Daihatsu και Hino. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.toyota-global.com.

Πηγή: Toyota Motor Corporation

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin