Η Hyundai N αποκαλύπτει το ηλεκτρικό RN22e concept

Η θυγατρική μάρκα N της Hyundai Motor αποκάλυψε ένα concept για το "rolling lab" για να δείξει τη φιλοδοξία της για μηδενικές εκπομπές ρύπων. Το RN22e, το οποίο χρησιμοποιεί την πλατφόρμα HMG E-GMP, έχει βελτιστοποιηθεί για να παράγει ισχύ έτοιμη για πίστα.

Σχεδιασμένο με τη φιλοδοξία να μεγιστοποιήσει τους τρεις πυλώνες επιδόσεων της N (τις στροφές, την ικανότητα πίστας και το καθημερινό σπορ αυτοκίνητο), το RN22e είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς εξέλιξης στις στροφές από την κυκλοφορία της μάρκας N. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό (e-LSD).

Επιπλέον, το RN22e αυξάνει την ικανότητά του στις στροφές παρά το αναπόφευκτα μεγαλύτερο βάρος χάρη στη κατανομή ροπής διπλού συμπλέκτη. Επιπλέον, τα εξαρτήματα που εκτυπώνονται με 3D μειώνουν το βάρος και διατηρούν την ακαμψία. Εξοπλισμένο με AWD, το RN22e παρέχει βελτιστοποιημένη κατανομή ροπής σύμφωνα με διαφορετικούς τρόπους οδήγησης.

Για να βελτιώσει την ικανότητα οδήγησης πίστας του concept, η N επικεντρώθηκε στην ψύξη και το φρενάρισμα για να ενισχύσει την αντοχή. Έχοντας μονομπλόκ δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων και υβριδικό δίσκο 400 mm επιτρέπει στο RN22e να αντέχει το βάρος του ηλεκτρικού συστήματος ισχύος (PE). Η Hyundai N σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το RN22e για να μελετήσει πώς να προσφέρει δυναμική κίνηση με το αναγεννητικό φρενάρισμα regen.

Ως κυλιόμενο εργαστήριο, η Hyundai N θα αναπτύσσει συνεχώς τις επιλεγμένες τεχνολογίες για μελλοντικές επαναλήψεις RN22e. Το RN22e θα συνεχίσει να αναπτύσσεται παράλληλα με την πρόοδο της Hyundai N στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin