Επανεκκίνηση Ελληνικού Project – Go Electric

O Ηλίας Σελέκος επανεκκινεί Ελληνικό project – Go Le (Light electric)

Σύντομη ιστορία του Go Le

  • Το 2014 συστήνεται ομάδα εργασίας με σκοπό την ίδρυση start up εταιρείας με αντικείμενο μελέτης την κατασκευή ενός ηλεκτρικού οχήματος πόλης κατηγορίας Le ( Light electric).

  • Η εταιρεία κατασκευάζει ένα λειτουργικό πρωτότυπο όχημα χωρίς αμάξωμα, κατηγορίας L6e και τα αμέσως επόμενα χρόνια εως λίγο πριν το lock Down του 2019, έχει συμμετάσχει σε 4 πανελλήνιους διαγωνισμούς start ups  www.mitefgreece.org/2019-semifinalist/ με πολύ καλές κριτικές και μέσα στις τελικές δεκάδες των εν λόγω διαγωνισμών.

  • Η start up εταιρεία ενώ βρισκόταν στα τελικά στάδια διεργασιών χρηματοδότησης για την κατασκευή του πρωτοτύπου Νο.2  η πανδημία του Covid-19  ανέκοψε την δραστηριότητά της καθώς και των μελών της.

  • Σήμερα αναζητώντας συνεργάτες, τόσο σε επίπεδο ομάδας εργασίας, όσο και για την  εύρεση χρηματοδότησης για την υλοποίηση κατασκευής του πρωτοτύπου ηλεκτρικού οχήματος, καθώς και την οργάνωση παραγωγής  μικρού αριθμού οχημάτων σε επίπεδο βιοτεχνίας στην Ελλάδα.

SELEKOS PROJECTΣύντομο Βιογραφικό:

Ο Ηλίας Σελέκος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στον Α.Κ.Τ.Ο. γραφικές τέχνες, ενώ παρακολούθησε σεμινάρια βιομηχανικού σχεδιασμού  απο τον ΕΟΜΜΕΧ και τον Καθ. Ανδρέα Βαρώτσο. Εχει βραβευτεί στην Ελλάδα με το 2ο Βραβείο Σχεδίασης Ελληνικού Αυτοκινήτου τύπου (N13 mod. Sunny  Sedan 4x4) της ΤΕΟΚΑΡ ΑΒΕΕ-Αφοί Θεοχαράκη και το περιοδικό 4Τροχοί στις 26 Απριλίου 1990.

Το 1994 Βραβεύεται  από τόν Δήμο Αθηναίων στον πανελλήνιο διαγωνισμό μελέτης/σχεδίασης οχημάτων μηδενικής εκπομπής ρύπων, ενώ το 1989 παρουσίασε με τον ΕΟΜΜΕΧ  στην 54η ΔΕΘ πρωτότυπο υβριδικό αυτοκίνητο υπό κλίμακα 1:5.

Το 2004 συμμετείχε στην ομάδα του Δημητρη Κορρέ για την εξωτερική σχεδίαση του πρωτοτύπου Νο P2  ενός οχήματος παντός εδάφους υψηλών επιδόσεων και προδιαγραφών.

Σήμερα αποτελεί τον βασικό σχεδιαστή του Ελληνικού Project – Go Electric.
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin