Ενημέρωση επισκευαστικού κοινού: Εξαπάτηση Συνεργείων με τα “σπασμένα” Workshop Data της HaynesPro

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια παραπλανητική διαφήμιση στο Facebook & στο Instagram για τα  Workshop Data 2018 , με ανακριβή και ελλιπή τεχνικά δεδομένα και κόστος που απέχει μακράν από την πραγματική τιμή  όπως μας ενημέρωσε η εταιρεία ΜΗΧΑΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ  που είναι επίσημος διανομέας για Ελλάδα και Κύπρο.

Αναλυτικά η εταιρεία ΜΗΧΑΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ στην ανακοίνωση της αναφέρει:

Πρόσφατα αναρτήθηκε στο Facebook & στο Instagram διαφήμιση με ανύπαρκτο και παραποιημένο προϊόν,  επονομαζόμενο "Workshop Data 2018", πρώην Vivid, τo οποία προσφέρεται από άγνωστους, χωρίς παραστατικά, χωρίς κατασκευαστική ενημέρωση  τεχνικής πληροφορίας, ανώνυμα και ανεύθυνα.     
Χωρίς στοιχεία επικοινωνίας και με ένα whatsup κρύβονται οι ανευθυνουπεύθυνοι.

Ένας σοβαρός και νόμιμος επαγγελματίας έχει στοιχεία επικοινωνίας και τηλέφωνα υποστήριξης. Δεν εξαπατά με σπασμένα προγράμματα. Συνεπώς θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και κυρώσεις.

H Haynes Pro έχει δημιουργήσει τα Workshop Data για:

•    Επιβατικά οχήματα
•    Φορτηγά
•    Μοτοσυκλέτες

workshopdata 2
 
Ο επίσημος διανομέας ΜΗΧΑΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ προσφέρει:

•    Άμεσο Demo με link στην εφαρμογή
•    Ανοικτή πρόσβαση για όλους τους ενδιαφερόμενους
•    2 εβδομάδες full license demo σε άψογα Ελληνικά
•    Συνεχείς αναβαθμίσεις όλο το χρόνο (OTA updates - Over-The-Air updates)
•    Υποστήριξη για την εκμάθηση και λειτουργία της online εφαρμογής
•    Κάλυψη μέχρι και των τελευταίων Υβριδικών  - Ηλεκτρικών Οχημάτων ΜΥ23

Τα Workshop Data 2023 είναι μια online εφαρμογή με ετήσια συνδρομή. Το πρόγραμμα είναι αρθρωτό και "χτίζεται" με 3 πακέτα όπως φαίνεται καις το site της εταιρείας WorkshopData - www.apeikonish.gr

workshopdata 1
 
Η Haynes Pro, δήλωσε ότι η πληροφορία για Workshop Data 2018 είναι ψευδής – Δεν υπάρχει το προϊόν αυτό και είναι παράνομο.

Από πλευράς εργοστασίου και επίσημου διανομέα θα ληφθούν όλα τα νόμιμα μέτρα για να σταματήσει η εξαπάτηση αυτή των επαγγελματιών και η χρήση του ονόματος της εταιρείας Haynes Pro που με περισσό θράσος εμφανίζεται στα social media.
Αυτές οι προωθητικές κινήσεις είναι συνήθως μικρής διάρκειας. Μπορεί κάποιοι ευκολόπιστοι να πεισθούν προσωρινά όμως σύντομα θα διαπιστώσουν την εξαπάτηση και τις ελλείψεις σε σχέση με το νόμιμο πλήρες πακέτο της εφαρμογής που είναι από τα κορυφαία στην ελληνική αγορά.
Δεν είναι τυχαίο γιατί οι copiers αποφάσισαν να το "σπάσουν". Δηλώνουν ποιο είναι το κορυφαίο προϊόν που εξασφαλίζει μερική πρόσβαση στην πληροφορία μεν και παράνομα κέρδη δε. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν το δρόμο της δικαιοσύνης με άμεση ενημέρωση και της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Εφιστούμε  την ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε νόμιμο Συνεργείο, ότι η χρήση παράνομου λογισμικού αποτελεί  παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και η επιχείρηση είναι συνυπεύθυνη.

Η εταιρεία ΜΗΧΑΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ, με υπευθυνότητα, συνέπεια και συνέχεια βρίσκεται στην υποστήριξη της επιχείρησης "Συνεργείο".  

Σας ευχαριστούμε

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin