Νέες ημερομηνίες για την Automechanika Istanbul και Automechanika Frankfurt

Automechanika Istanbul. Η κορυφαία εμπορική έκθεση της Τουρκίας στην Αυτοκινητοβιομηχανίας

Η Automechanika Istanbul αναβάλλεται για το 2021

Το 2019, η κορυφαία διεθνής έκθεση της Τουρκίας για την αυτοκινητοβιομηχανία φιλοξένησε 1.397 εκθέτες από 37 χώρες και 48.737 επισκέπτες από 130 χώρες καταγράφοντας νέο ρεκόρ για ακόμη μια φορά. Δυστυχώς ο ενθουσιασμός μας διακόπηκε για το 2020.

Αν και το 2020 η έκθεση Automechanika Istanbul αναμενόταν και πάλι να καταγράψει νέο ρεκόρ, δυστυχώς, στο πλαίσιο των πρόσφατων απρόβλεπτων παγκόσμιων ανησυχιών για την υγεία και των εξελίξεων σχετικά με την ταχεία εξάπλωση του ιού COVID-19 (Coronavirus), που χαρακτηρίζεται ως πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας , σε μια πρωτόγνωρα μεγάλη περιοχή με γρήγορη ταχύτητα, έπρεπε να λάβουμε υπόψη μας τις υποχρεώσεις μας έναντι της δημόσιας υγείας. Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με τις εθνικές ρυθμιστικές και εποπτικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών επιμελητηρίων, των κορυφαίων ενώσεων και συνδικάτων της βιομηχανίας, των ενδιαφερόμενων μερών της Automechanika Istanbul, και διάφορων αλληλογραφιών και αιτημάτων που ελήφθησαν από τους συμμετέχοντες και τους εκθέτες της έκθεσης, προκειμένου να μην καταλήξουν σε απώλεια δικαιωμάτων ή διαφωνίες, η έκθεση Automechanika Istanbul που αρχικά ήταν σχεδιασμένο να πραγματοποιηθεί από 2 έως 5 Απριλίου 2020 και στη συνέχεια αναβλήθηκε για τις 25-28 Ιουνίου 2020, τώρα αναβάλλεται να πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Απριλίου 2021.

Η κορυφαία διεθνής έκθεση της Τουρκίας για την αυτοκινητοβιομηχανία θα πραγματοποιηθεί και πάλι 8-11 Απριλίου 2021.

Η επιδημία του νέου κορωνοιού εξαπλώθηκε με απρόβλεπτο ρυθμό και έχει χαρακτηριστεί ως παγκόσμια πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με τις δυσμενείς επιπτώσεις αυτής της πανδημίας να γίνονται αισθητές παγκοσμίως, από την οικονομία έως την υγειονομική περίθαλψη, με όλες τις εθνικές και διεθνείς αρχές να συμφωνούν από κοινού για τους μεγάλους κινδύνους που η κατάσταση θέτει για τη δημόσια υγεία. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε λάβει υπόψη το εμπόδιο που θα μπορούσαν να προκαλέσουν οι διεθνείς και οι τουρκικοί εγχώριοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί σε πιθανούς επισκέπτες κι εκθέτες, μαζί με τις υποχρεώσεις μας όλων των μερών για την εξάλειψη των κινδύνων για τη δημόσια υγεία και ακολουθώντας την πορεία που έχει τεθεί από πολλές παρόμοιες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου, έπρεπε να αλλάξουμε τις ημερομηνίες της έκθεσης και να την αναβάλουμε στο ημερολογιακό έτος 2021. 2

Η Automechanika Istanbul επιστρέφει το 2021 από 8 έως 11 Απριλίου.

Η τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο και η κορυφαία διεθνής έκθεση για την αυτοκινητοβιομηχανία της Τουρκίας θα πραγματοποιηθεί για 14η φορά το 2021 στις ημερομηνίες 8-11 Απριλίου. Η διοργάνωση της Automechanika Istanbul το 2019 κατέγραψε συγκλονιστικό ρεκόρ με 1397 εκθέτες που παρουσίασαν τα προϊόντα και τις καινοτομίες του σε 48.737 επισκέπτες που ήρθαν στην έκθεση από όλο τον κόσμο. Η έκθεση συγκεντρώνει τις τουρκικές, βορειοαφρικανικές, ευρωπαϊκές και μεσανατολικές αυτοκινητοβιομηχανίες κι αποτελεί κορυφαίοκέντρο συνάντησης για την Τουρκία και τη γύρω περιοχή.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.automechanika.com.tr


Νέα ημερομηνία: Η Automechanika Frankfurt θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 18 Σεπτεμβρίου 2021

Λόγω των δύσκολων συνθηκών που έχει επιφέρει η πανδημία του νέου κορωνοιού και των μέτρων που ελήφθησαν για τον περιορισμό της εξάπλωσής της, συμπεριλαμβανομένων των απαγορεύσεων εκδηλώσεων και των ταξιδιωτικών περιορισμών ανά διαστήματα διευρύνονται, η Messe Frankfurt και οι πελάτες της, οι συνεργάτες και οι κλαδικοί σύνδεσμοι συμφώνησαν να αναβάλουν τη διοργάνωση της Automechanika Frankfurt που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2020.

Η Automechanika Frankfurt, η κορυφαία διεθνής έκθεση της αυτοκινητοβιομηχανίας, αναβάλλεται για τις 14 έως 18 Σεπτεμβρίου 2021 ανταποκρινόμενη στα εγχώρια και παγκόσμια μέτρα που εφαρμόστηκαν για να σταματήσει η εξάπλωση του COVID 19. Θα ήταν αδύνατον για πολλούς εκθέτες και επισκέπτες από περισσότερες από 180 χώρες να λάβουν μέρος στην έκθεση υπό τις τρέχουσες συνθήκες ή εκείνες που αναμένονταν εκείνο το χρονικό διάστημα που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί. Σε συμφωνία με εκθέτες, εκπροσώπους της βιομηχανίας, εργαστήρια και καταστήματα λιανικής, συνδέσμους και συνεργάτες, η Messe Frankfurt έχει προγραμματίσει εκ νέου τη διοργάνωση της έκθεσης για το φθινόπωρο του 2021.

Στη συνέχεια, η Automechanika Frankfurt θα συνεχίσει τη διοργάνωσή της ανά διετία - η έκθεση τώρα θα πραγματοποιείται σε μονά έτη.

Ο Detlef Braun, Διοικητικό Στέλεχος της Messe Frankfurt, εξηγεί: «Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας όλων - εκθετών και επισκεπτών – κατά τη συμμετοχή τους στην έκθεση. Με τα κύματα της πανδημίας να κινούνται σε όλο τον κόσμο και πολλές χώρες να μην αναμένουν να κορυφωθεί πριν το καλοκαίρι, είμαι βέβαιος ότι η απόφαση αναβολής της Automechanika έως τον Σεπτέμβριο του 2021 είναι η σωστή. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ειδικότερα, έχουμε ξεκινήσει εντατικές συζητήσεις με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους υποστηρικτικούς συνδέσμους μας, και μας έστειλαν ένα σαφές μήνυμα. Προγραμματίζοντας τη διοργάνωση της έκθεσης για το 2021, ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας. "

Online εκπαίδευση το φθινόπωρο 2020

«Από και για επαγγελματίες της αυτοκινητοβιομηχανίας»: Προβλέπεται μια σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων για αυτό το φθινόπωρο που εστιάζουν στην κατάρτιση και την επαγγελματική εξέλιξη ειδικότερα για τα γερμανικά εργαστήρια. Η Automechanika συνεργάζεται με πληθώρα εμπορικών μέσων, οργανισμών, influencers, multipliers και συνδέσμους για να σχεδιάσει αυτές τις εκδηλώσεις.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored facebook logored YouTube redr Twitter

linkedin