ΕΚΘΕΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS CARGO TRUCK & VAN [Picts]

Πραγματοποιήθηκε 2-4 Οκτωβρίου 2021, στο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Με τη νέα δεκαετία και τις ριζικές αλλαγές που φέρνει μαζί της η νέα εποχή του Artificial Intelligence In Supply Chains, αλλά και τα νέα δεδομένα που φέρνει στη ζωή και την επιχειρηματικότητα, η πανδημία του Covid-19, πραγματοποιήθηκε η καταξιωμένη και καθιερωμένη ανά διετία διεθνή έκθεση για την Εφοδιαστική Αλυσίδα, τα Logistics, τις Εμπορευματικές Μεταφορές, τις Τεχνολογίες Πληροφορικής, των Αυτοματισμών και των Επαγγελματικών Οχημάτων «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS» - «CARGO TRUCK & VAN EXPO».

Η έκθεση αρκετά μειωμένη σε συμμετοχές αλλά και σε ωφέλιμη επιφάνεια παραμένει η μοναδική διοργάνωση για τον Οκτώβριο του 2021 και ίσως η μοναδική του έτους, αφού όλες οι άλλες εκθέσεις που είχαν ανακοινωθεί τελικά η μία μετά την άλλη ακυρώθηκαν.

Οι εμπορικές αλλαγές που φέρνει μαζί της η νέα πραγματικότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι εφαρμοσμένες πλέον τεχνολογίες AI – IoT & blockchain που αποφέρουν τα μέγιστα στη διαχείριση των σύνθετων διεθνών εφοδιαστικών αλυσίδων, σε συνδυασμό με τη συνεχή αναπτυξιακή πορεία των ελληνικών λιμένων, αλλά και την ανάπτυξη της αγοράς Logistics, εισάγουν καινούργια δεδομένα. Νέες εταιρείες, διευρυμένες συνεργασίες, εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας, λύσεις εναλλακτικών καυσίμων σε εταιρικούς στόλους οχημάτων, αποτελούν τη νέα πραγματικότητα στον ευρύτερο κλάδο, που είχε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρουσιάσει την αναβαθμισμένη εικόνα του και τις προοπτικές μετεξέλιξής του στην διπλή 8η διεθνή έκθεση «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS» - «CARGO TRUCK & VAN EXPO» στις 2-3-4 Οκτωβρίου 2021, στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, η έκθεση είχε περισσότερους από 200 εκθέτες από όλο το φάσμα της αλυσίδας εφοδιασμού, των logistics, των εμπορευματικών μεταφορών και του επαγγελματικού οχήματος, σε εκθεσιακή επιφάνεια άνω των 20.000 τ.μ. και πλήθος παράλληλων συνεδριακών εκδηλώσεων, στο πλαίσιο των καθιερωμένων πολύ-συνεδρίων LOGI.C, έδωσαν την εικόνα ανάπτυξης του κλάδου Supply Chain στην «αυγή» της νέας δεκαετίας.

Στο κομμάτι της Ηλεκτροκίνησης η παρουσία ήταν πάρα πολύ μικρή. Παρόλα αυτά ξεχωρίσαμε την παρουσία της εταιρείας Π. Πετρόπουλος ΑΕ με την BYD και τα επαγγελματικά MAXUS.

Η έκπληξη ήρθε από την επίσκεψη στο περίπτερο της εταιρείας Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Η στάση στο συγκεκριμένο περίπτερο μας έδωσε το στίγμα των νέων συνεργασιών και συνεργειών όπως αυτή με την εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ στο χώρο των φορτιστών.

Εκεί είδαμε και φωτογραφήσαμε τον μικρότερο Touch Screen φορτιστή 22 KW στα 32 Α σε μία μάλλον από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.


Ακόμη σταματήσαμε στην εταιρεία ΣΠΥΡΙΔΗΣ.ΑΕ η οποία έχει εμπλακεί στην Ηλεκτροκίνηση με τους επαγγελματικούς φορτιστές της NEOTEC Energy, ένας από αυτούς πριζωμένος σε ένα ID3.


Στην έκθεση και η ORPHEE BEINOGLOU με ένα νέο ηλεκτρικό απόκτημα της Βρετανικής εταιρείας LEVC.

ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS – CARGO TRUCK & VAN EXPO 2021 (eventora.com)

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin