Τα πρώτα προϊόντα της DENSO παγκοσμίως παρουσιάζονται στην Automechanika Frankfurt 2018

11-15 Σεπτεμβρίου, Frankfurt am Main, περίπτερο D15, αίθουσα 3.0

Με το πιο περίτεχνο περίπτερο της, η DENSO είναι παρούσα στην κορυφαία εμπορική έκθεση aftermarket Automechanika της Φρανκφούρτης για να μοιραστεί τις καινοτομίες προϊόντων και την πρώτη τεχνολογία παγκοσμίως - με ειδικό επισκέπτη τον οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων Mike Conway.

Η Automechanika Frankfurt, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, είναι η πρώτη διεθνής εκδήλωση όπου συναντώνται οι ηγέτες της βιομηχανίας, οι αντιπρόσωποι και τα συνεργεία προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας. Στην εκδήλωση του 2016 βρέθηκαν 133.000 επισκέπτες από 170 χώρες με περίπου 5.000 εκθέτες.

Στην εκδήλωση, η DENSO θα παρουσιάσει ένα νέο φιλικό προς το χρήστη, ολοκληρωμένο εργαλείο επιθεώρησης οχημάτων – e-Videns. Το e-Videns αυξάνει την αποτελεσματικότητα του συνεργείου και τη διαφάνεια σε τέσσερα φιλικά προς το χρήστη βήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός ελέγχου λειτουργίας (τεχνολογία της DENSO). Οι ειδικοί προϊόντων θα παρέχουν τις αποδείξεις αυτού του καινοτόμου νέου προϊόντος στο περίπτερο D15 (μεταφέρθηκε στην αίθουσα 3.0 από την 4.0 στην τελευταία εκδήλωση) κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών της εκδήλωσης.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της DENSO, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, μπορούν να συμμετέχουν σε μια σειρά από συνεδρίες με τον οδηγό αστέρι της TOYOTA GAZOO, τον Mike Conway. Ο Conway συμμετείχε πρόσφατα στην ομάδα της TOYOTA GAZOO, που χρηματοδοτήθηκε από την DENSO, και κέρδισε τον δύσκολο αγώνα Le Mans 24 Hours στον τρίτο γύρο του FIA World Endurance Championship.

Η εξειδικευμένη ευρωπαϊκή ομάδα πωλήσεων Aftermarket, ειδικοί προϊόντων και ειδικοί τεχνικοί της DENSO θα είναι σε ετοιμότητα κάθε μέρα για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να μοιραστούν το
εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της DENSO με προϊόντα ποιότητας OE. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν ειδικές διαδραστικές οθόνες με πληροφορίες προϊόντος και κουίζ.

Επισκεφθείτε το περίπτερο για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν, δραστηριότητες και ειδικές εκδηλώσεις.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter