Bologna - Autopromotec 2022 – Το ευρωπαϊκό σταυροδρόμι για το Aftermarket ανοίγει τις πύλες του στις 25 Μάϊου στην Μπολόνια [Video]

•    Περισσότεροι από 1.300 εκθέτες στο Autopromotec 2022
•    Συνολική εκθεσιακή επιφάνεια 141.000 m2
•    15 HALL (Αίθουσες)
•    Συμμετοχή από 42 χώρες

Μετά από μια παρατεταμένη απουσία εκθεσιακών γεγονότων λόγω covid -19 για περισσότερο από 2 χρόνια και μετά από τις δικές μας ανακοινώσεις εκθέσεων και εν συνεχεία ακυρώσεις τους, έχουμε την χαρά να δούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πραγματοποίηση της Autopromotec 2022 στην Μπολόνια της Ιταλίας.
Έχουμε ήδη μια έντονη δραστηριότητα για την συγκεκριμένη έκθεση και απ’ ότι φαίνεται οι φίλοι επισκευαστές προτίθενται να ταξιδέψουν μέχρι την Ιταλία για να παρακολουθήσουν από κοντά τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας ότι μια εβδομάδα μετά έχουμε την Automechanika Istanbul φαίνεται να ασκείται μια εκθεσιακή πίεση για το τι να επιλέξει ο επισκέπτης.

Bologna Autopromotec 2022 1

Τα εγκαίνια της 29ης Autopromotec 2022, της έκθεσης  αφιερωμένης στον εξοπλισμό αυτοκινήτου και το aftermarket θα προσφέρουν μια μοναδική άποψη του κλάδου, σε όλους τους τομείς και στις τάσεις που θα χαρακτηρίσουν το μέλλον, είναι πολύ κοντά στο άνοιγμα του κλάδου.

Η Autopromotec είναι μια επιλογή από εξειδικευμένες εμπορικές εκθέσεις όπου οι παρευρισκόμενοι μπορούν, χάρη στη κατανομή του εκθεσιακού χώρου σε αίθουσες σχετικές με τον κλάδο, να προγραμματίσουν εξατομικευμένες επισκέψεις με βάση τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα.
Περισσότερες από 1300 εταιρείες με καλή κατανομή σε μια συνολική εκθεσιακή έκταση 141.000 m2, επέλεξαν την Autopromotec 2022 για να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Η υψηλή διεθνής συνιστώσα της έκθεσης, που χαρακτηρίζεται από ένα διακριτικό ευρωπαϊκό σήμα, επιβεβαιώνεται από το μερίδιο των παρόντων ξένων εταιρειών, περίπου 25%, και από το σύνολο των 42 χωρών που εκπροσωπούνται.

Το πρόσθετο στοιχείο που πιστοποιεί τη διεθνή συνάφεια της έκθεσης είναι ο αριθμός ρεκόρ των ξένων εκπροσώπων που συμμετέχουν (περισσότεροι από 180 από περισσότερες από 35 χώρες), καθώς και η πρόβλεψη των προγραμματισμένων συναντήσεων B2B με Ιταλούς εκθέτες (πάνω από 800 σε τελική προβολή): Αριθμός μεγαλύτερος από αυτούς που καταγράφηκαν στην τελευταία έκδοση πριν από την πανδημία, ως μαρτυρία του μεγάλου ενδιαφέροντος των εταιρειών να επιστρέψουν στις προσωπικές συναντήσεις.
Η Autopromotec 2022, της οποίας η διεθνικότητα είναι ακόμη πιο σημαντική σε σύγκριση με το τρέχον παγκόσμιο πλαίσιο, προσφέρει μια προνομιακή άποψη για κάθε πτυχή της αγοράς μετά την αγορά αυτοκινήτου και, ειδικότερα, για το μέλλον του κλάδου.
Ο χάρτης της Autopromotec, τον οποίο παρουσιάζουμε αναλυτικά παρακάτω μεταφρασμένο  στα Ελληνικά για την υποβοήθηση των επισκεπτών, είναι δομημένος σε 15 HALL - περίπτερα του συγκροτήματος εμπορικών εκθέσεων της Μπολόνια, επιβεβαιώνει την ακεραιότητα της προσφοράς προϊόντων της εκδήλωσης, συγκεντρώνοντας όλους τους υποτομείς της αγοράς aftermarket: στην πραγματικότητα, οι εταιρείες ομαδοποιούνται ανά κατηγορία προϊόντων για να επιτρέψουν στους επισκέπτες εξατομικευμένες επισκέψεις με βάση επαγγελματικά ενδιαφέροντα.

Bologna Autopromotec 2022 2

Bologna Autopromotec 2022 3

Ο κλάδος αναλώσιμων, ανταλλακτικών και σέρβις αυτοκινήτων, που έχει σημειώσει ισχυρή ανάπτυξη, παρουσιάζονται στις Αίθουσες (Hall) 14, 16, 18 και 21, με μία ακόμη σημαία, την 14η, σε σχέση με την τελευταία έκδοση.

Οι εταιρίες εξοπλισμού για την υποστήριξη του τομέα του πνευματικών μηχανημάτων του συνεργείου και των ανυψωτικών μηχανημάτων βρίσκονται στις Αίθουσες 19 και 29.

Η αίθουσα 28 και μέρος της αίθουσας 29 είναι αφιερωμένη στα λιπαντικά.

Η αίθουσα 30 φιλοξενεί  διαγνωστικό εξοπλισμό, ενώ η αίθουσα 26 και μέρος της αίθουσας 29 είναι για εξοπλισμό και προϊόντα αμαξώματος.

Εταιρείες στον τομέα των ελαστικών, νέων και αναγομωμένων και ζαντών βρίσκουν τη θέση τους στην αίθουσα 20.

Εργαλεία, συμπιεστές και πολυλειτουργικός εξοπλισμός στην αίθουσα 36.

Εξοπλισμός και προϊόντα για πρατήρια καυσίμων, πλυντήρια αυτοκινήτων και περιποίηση αυτοκινήτου στην Αίθουσα 25. Την έκθεση συμπληρώνουν 6 εξωτερικοί χώροι επίδειξης όπου, μεταξύ άλλων, εκτίθενται και αυτοί της οδικής βοήθειας.

| Διαγνωστικός εξοπλισμός - HALL. 30

| Ανταλλακτικά, Εξαρτήματα, Υπηρεσίες αυτοκινήτων - HALL. 14 PAD. 16 ΠΑΝΤ. 18 PAD. 21

| Καινούργια / Αναγομωμένα ελαστικά, ζάντες και ζάντες - HALL. 20

| Λιπαντικά - HALL. 28 PAD. 29

| Εξοπλισμός και εργαλεία για φανοποιεία - HALL. 26 PAD. 29

| Εξωτερικός Εκθεσιακός Χώρος - Εξοπλισμός ανάκτησης και βλάβης - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 49

| Εξοπλισμός σέρβις ελαστικών, ανελκυστήρες οχημάτων και εξοπλισμός συνεργείου - HALL. 19 HALL. 29

| Εργαλεία, Συμπιεστές, Πολυλειτουργικός εξοπλισμός - HALL. 36

| Εξοπλισμός πλυσίματος αυτοκινήτων, Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, Εξοπλισμός σταθμών σέρβις - HALL. 25 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 48

| Θεσμικός Χώρος - HALL. 22


Electric City: H ηλεκτρική κινητικότητα κάνει το ντεμπούτο της στην Autopromotec 2022
Αλλά τα νέα της Autopromotec 2022 δεν τελειώνουν εδώ. Το Electric City είναι ο εκθεσιακός χώρος 600 m2 χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων αφιερωμένος στην ηλεκτρική κινητικότητα.
Το περπάτημα στη συνδεδεμένη πόλη που αναπαράγεται στο Hall 29, θα περιλαμβάνεται από συμπαγή μοντέλα όπως το Dacia Spring έως ηλεκτρικά μοντέλα υψηλής απόδοσης από το Audi RS e-tron GT των 646 ίππων με τάση συστήματος 800 volt.

Η ίδια τάση και για το Hyundai Ioniq 5, πρόσφατο νικητή του βραβείου Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022, εκτέθηκε κοντά στις καινοτομίες της αγοράς όπως το BMW i4.
Για τους λάτρεις των maxi SUV υψηλής τεχνολογίας, το BMW iX δεν θα λείψει, ενώ για όσους αναζητούν ελαφρώς πιο συμπαγείς διαστάσεις και γραμμές coupe, θα εκτεθεί το Audi Q4 Sportback e-tron.
Μεταξύ των πρώτων παρόντων είναι επίσης το νέο Renault Megane E-Tech Electric και οι εναλλακτικές πράσινες τροφοδοσίες θα αντιπροσωπεύονται από το Hyundai Nexo hydrogen.
Θα υπάρχουν επίσης φουτουριστικά hypercars (υπερ-οχήματα) που προβλέπουν την κινητικότητα του μέλλοντος, χάρη στην παρουσία της Lamborghini Terzo Millennio.

Έχετε τον χρόνο να επισκεφθείτε την έκθεση, όμως ακόμη και αν δεν τα καταφέρετε να την επισκεφθείτε μην ανησυχείτε. Η δημοσιογραφική ομάδα και του Συνεργείου του Αυτοκινήτου θα είναι εκεί για την λογαριασμό του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ και θα σας μεταφέρει μέσα από σχετικά φωτορεπορτάζ τις τελευταίες εξελίξεις.

Δείτε το σχετικό Video

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin