Η Autopromotec 2019 ανοίγει τις πύλες της από 22 έως 26 Μαΐου 2019

Autopromotec 2019: τεχνολογική αριστεία αυτοκινήτων προσελκύει επαγγελματίες από όλο τον κόσμο

  • Η εκδήλωση έχει αναπτύξει υψηλό επίπεδο διεθνούς ενδιαφέροντος
  • Αναμένονται περισσότεροι από 120 εκπρόσωποι από περισσότερες από 35 χώρες 
  • Για τους Ιταλούς εκθέτες: ευκαιρίες επιχειρηματικής δικτύωσης

Η 28η έκδοση της Autopromotec, της διεθνούς διετούς έκθεσης για τον αυτοκινητοβιομηχανικό εξοπλισμό και τα aftermarket προϊόντα (Μπολόνια, 22-26 Μαΐου 2019), βρίσκεται σχεδόν σε εμάς και οι διοργανωτές παρουσιάζουν τις προβλέψεις των ξένων αντιπροσωπειών που αναμένεται να ταξιδέψουν στο εκθεσιακό κέντρο της Μπολόνια . Χάρη στην έντονη στρατηγική διεθνή προβολή της εκδήλωσης που βασίζεται σε εδραιωμένες συνεργασίες με διάφορα εμπορικά επιμελητήρια και ανεξάρτητες οργανώσεις παγκοσμίως, η Autopromotec 2019 σχεδιάζει να καλωσορίσει περισσότερους από 120 αντιπροσώπους - συμπεριλαμβανομένων των αγοραστών και των θεσμικών φορέων - από περισσότερες από 35 χώρες.

Η Autopromotec έχει ήδη καθιερώσει το ρόλο της ως διεθνούς εμπορικής έκθεσης πρωταρχικής σημασίας για την αγορά μετά την πώληση. Πράγματι, κατά τη διάρκεια των 50 χρόνων ιστορίας της, η εκδήλωση ακολούθησε μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης, κορυφώνοντας με την πρωτοφανή έκδοση του 2017 που περιλάμβανε 1.599 εκθέτες (με εκπροσώπηση πάνω από 58 μάρκες) και 113.616 επαγγελματίες, εκ των οποίων περισσότεροι από 23.000 από το εξωτερικό. Η φετινή έκδοση υπόσχεται για άλλη μια φορά να είναι μια εκδήλωση που πρέπει να παρακολουθήσουν οι επαγγελματίες του κλάδου για να δουν από κοντά τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που προσφέρει η αγορά αυτοκινήτων. Θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκθέτες αναγνωρισμένους παγκοσμίως για την τεχνολογική τους αριστεία που έχουν εξαγωγές οι οποίες υπερβαίνουν το 70% του κύκλου εργασιών.

Χάρη σε μια συνεργασία με την ITA (Ιταλική Υπηρεσία Εμπορίου) στο πλαίσιο του "Έκτακτου Προγράμματος Προώθησης Προϊόντων Κατασκευασμένων στην Ιταλία", ενός έργου που προωθεί το Υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης, περίπου 80 εκπρόσωποι από αγορές με έντονο ενδιαφέρον για την αυτοκινητοβιομηχανία (Ηνωμένες Πολιτείες, Νότια Κορέα, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ και Αυστραλία), αλλά και περιοχές με ισχυρό αναπτυξιακό δυναμικό (Μεξικό, Ινδονησία, Μαλαισία, Κίνα - Πεκίνο και Γκουανγκζού - Νότια Αφρική), καθώς και αντιπροσωπείες από την Μέση Ανατολή (Αίγυπτος, Λίβανος, Σαουδική Αραβία και Κουβέιτ), Αφρική (Μαγκρέμπ - Μαρόκο, Αλγερία, Τυνησία και υποσαχάριες περιοχές - Αιθιοπία, Σομαλία, Κένυα, Τανζανία και Ουγκάντα) και Καύκασος (Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν).

Επιπλέον, η εκστρατεία για τη διεθνή προώθηση της Autopromotec και ολόκληρης της αλυσίδας aftermarket αυτοκινήτων που προωθεί η περιοχή Emilia-Romagna θα φέρει περισσότερους από 40 αντιπροσώπους από τη Νότια Αμερική στην έκθεση (Αργεντινή, Βραζιλία, Κολομβία, Χιλή, Περού, Ισημερινός) και από την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας (Ταϊλάνδη και Βιετνάμ), για να μην αναφέρουμε την Ινδία, τη Ρωσία και την Τουρκία.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.autopromotec.com και να ακολουθήσετε τα κοινωνικά κανάλια της εκδήλωσης για να είστε ενημερωμένοι με όλα τα τελευταία νέα στο Autopromotec 2019:

  • Facebook (www.facebook.com/Autopromotec)
  • Twitter (twitter.com/Autopromotec): @Autopromotec and #Autopromotec2019

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter