Κέντρο προγραμματισμού αυτοκινήτων

Tα προγράμματα βελτίωσης των κινητήρων, δεν είναι κάτι καινούριο στην αγορά του αυτοκινήτου. Χρονολογούνται στα μέσα της δεκαετίας του 90 όπου και οι κατασκευάστριες εταιρίες τοποθέτησαν ηλεκτρονικές μονάδες για τον έλεγχο των κινητήρων. Τότε υπήρχε και η μόδα με τα λεγόμενα τσιπάκια που τοποθετιόντουσαν απευθείας στους εγκεφάλους των αυτοκινήτων.

Κάνοντας έρευνα αγοράς επιλέξαμε να επισκεφτούμε ένα από τους κορυφαίους βελτιωτικούς οίκους της χώρας, που έχει δημιουργηθεί στα πρότυπα βελτιωτικών οίκων του εξωτερικού.

Τα στελέχη του αποτελούνται από άτομα με ακαδημαϊκές σπουδές και προϋπηρεσία σε αντίστοιχες θέσεις του εξωτερικού. Το Κέντρο Προγραμματισμού Αυτοκινήτων προσφέρει προγράμματα βελτίωσης, οικονομίας και συνδυασμό των δύο. Στην αρχή το αυτοκίνητο ελέγχεται με διαγνωστικό και δυναμόμετρο. Στη συνέχεια προγραμματίζεται ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου μέσω της εργοστασιακής θύρας OBD.

Στο τελικό στάδιο το αυτοκίνητο δοκιμάζεται στο δυναμόμετρο και παραδίδεται στο πελάτη με γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας, κάρτα καυσαερίων, δυναμομέτρηση και διαγνωστικό έλεγχο του εγκεφάλου.

www.ecu-center.gr

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin