Τι πρέπει να ελέγχετε όταν αγοράζετε μπαταρίες Duracell;

Εδώ είναι δύο μπαταρίες Duracell. Μοιάζουν ίδιες, αλλά δεν είναι. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο.

Οι άνθρωποι που βλέπουν αυτήν την εικόνα πιθανώς πιστεύουν ότι η μεγάλη διαφορά είναι η μεγαλύτερη ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην δεύτερη μπαταρία. Λοιπόν… αυτή είναι μια από τις διαφορές, αλλά υπάρχουν περισσότερες.
Άλλοι πιθανώς λένε ότι η κάτω μπαταρία Duracell είναι ψεύτικη και η επάνω είναι αληθινή. Λοιπόν… είναι και οι δύο πραγματικές μπαταρίες Duracell.

check duracell batteries 3

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι η μπαταρία Duracell στο επάνω μέρος είναι κατασκευασμένη στην Κίνα. Η κάτω είναι κατασκευασμένη στις ΗΠΑ.

Μερικές από τις μπαταρίες που κατασκευάζονται στην Κίνα είχαν διαρροή πριν από την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται, απλά ευρισκόμενες στη συσκευασία τους στο ντουλάπι. Άλλες είχαν διαρροή ένα χρόνο μετά την τοποθέτησή τους στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

check duracell batteries 2

Οι άνθρωποι είναι πιθανώς δύσπιστοι ότι η κάτω μπαταρία είναι κατασκευασμένη στις ΗΠΑ επειδή φαίνεται περίεργη και δεν έχει μεγάλα γράμματα που να λένε made in USA όπως αυτή που κατασκευάζεται στην Κίνα. Εδώ είναι μια κοντινή εικόνα των μικροσκοπικών γραμμάτων στην μπαταρία.

check duracell batteries 1

Και οι δύο μπαταρίες πωλούνται στην ίδια τιμή, αλλά αυτή που κατασκευάζεται στην Κίνα έχει πολύ μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους από αυτή που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Γιατί λοιπόν υπάρχουν τα μικροσκοπικά γράμματα «Συναρμολογήθηκε στις ΗΠΑ»;

Γιατί να μην είναι με μεγάλα γράμματα όπως αυτές που κατασκευάζονται στην Κίνα;

Η Duracell αλλάζει τις μπαταρίες της με τις φθηνά κατασκευασμένες στην Κίνα. Πρέπει να δείξουν πού κατασκευάζεται η μπαταρία και εφόσον κάποιος με άριστη όραση μπορεί να το δει αν κοιτάξει πολύ προσεκτικά, δεν παραβιάζουν τον κανόνα.

Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε μπαταρίες Duracell, φροντίστε να ελέγξετε ότι είναι κατασκευασμένες στις ΗΠΑ.

Πηγή: Quora

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin