Γιγάντια γλυπτά χέρια αναδύονται από ένα κανάλι της Βενετίας

Εγείρουν την ανησυχία για την κλιματική αλλαγή, αφού ο πλανήτης γη δεν έχει έξοδο κινδύνου... 

Κλιματική αλλαγή: Νομίζουμε ότι έχετε ακούσει κάτι για τα νέα. Πρόκειται για μια μικρή συλλογή (!) Φωτογραφιών υποστήριξης, για ένα γλυπτό που δημιουργήθηκε από τον Ιταλό καλλιτέχνη Lorenzo Quinn και τοποθετήθηκε σε ένα βενετσιάνικο κανάλι για να τονίσει την αλλαγή του κλίματος.

Ο συντάκτης του άρθρου περιγράφει: "Όταν φτάσαμε για σχόλιο σχετικά με το γλυπτό, ο Bill Nye αρνήθηκε να τραγουδήσει το θεματικό τραγούδι στο θέατρο του επιστήμονα, γι 'αυτό προσποιήθηκα ότι έκανα λάθος κλήση και έκλεισα".

Με τίτλο Υποστήριξη, απεικονίζει δύο τεράστια χέρια, που αναδύονται από ένα κανάλι για να υποστηρίξει το Ca 'Sagredo Hotel. Είναι μια οπτική δήλωση, ότι οι άνθρωποι πρέπει να ανταποκριθούν στην υπερθέρμανση του πλανήτη κατάλληλα προτού είναι πολύ αργά.

"Η Βενετία είναι μια πλωτή πόλη τέχνης που έχει εμπνεύσει τους πολιτισμούς εδώ και αιώνες", δήλωσε ο Lorenzo Quinn στην Halcyon Gallery. "Αλλά για να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό χρειάζεται την υποστήριξη της γενιάς μας και των μελλοντικών μας απογόνων, επειδή απειλείται από την αλλαγή του κλίματος και τη χρονική αποσύνθεση".

Τι ισχυρό μήνυμα. Και αυτό το μήνυμα είναι ότι αν δεν κάνουμε κάτι για την αλλαγή του κλίματος, οι πολικοί πάγοι θα λιώσουν και οι γιγάντιοι ανθρωποειδείς που έχουν παγώσει σε αυτά για χιλιάδες χρόνια θα ανασηκωθούν και θα αρχίσουν να χτυπούν τα κτίριά μας.

Χάρη στον Jan, ο οποίος συμφωνεί με τον καλύτερο τρόπο θέλει να φέρει επίγνωση σε οποιοδήποτε είναι με ένα μεγάφωνο και πυροτεχνήματα.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin