Γιατί η Apple χρειάζεται τη Samsung; [Video]

Τόσο η Apple όσο και η Samsung ξεκίνησαν φέτος τα smartphone της ναυαρχίδας τους. Το 2017, ενώ η Apple παρουσίασε το iPhone 8, το iPhone 8 Plus και το iPhone X (προφέρεται σαν iPhone 10) και θα κυκλοφορήσει αρχές Νοεμβρίου.

Η Samsung παρουσίασε επίσης τα Galaxy S8, Galaxy S8 Plus και Galaxy Note 8.

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση στην Wall Street Journal, προφανώς κερδίζουν περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια δολάρια όσον αφορά τα έσοδα κάνοντας τα μέρη του iPhone X παρά να κατασκευάσουν τα δικά τους για το Galaxy S8. Η WSJ ανέφερε έρευνα της Counterpoint Technology, η οποία βασίστηκε στην πρόβλεψη για τους επόμενους 20 μήνες μετά την πώληση της συσκευής Apple Premium που αρχίζει τον επόμενο μήνα.

Είναι γνωστό ότι η Samsung κατασκευάζει οθόνες οθόνης OLED και τσιπ μνήμης NAND flash για την Apple για να κατασκευάσει το iPhone X.

avss

Η έρευνα της Counterpoint λέει ότι οι αρχικοί 20 μήνες είναι όταν συμβαίνουν τα περισσότερα ποσοστά πωλήσεων και ανέφερε ότι η Apple μπορεί να πουλήσει περίπου 130 εκατομμύρια iPhone X.

Η έκθεση προσθέτει ότι η Samsung θα κερδίσει $ 110 σε κάθε μία από αυτές τις συσκευές. Όταν πρόκειται για το Galaxy S8, η Samsung θα κερδίσει 202 δολάρια ανά συσκευή που πωλείται.

Ωστόσο, η έρευνα αναμένει ότι η εταιρεία θα μπορέσει να πουλήσει μόνο 50 εκατομμύρια μονάδες.

Παρακολουθήστε λοιπόν: Γιατί η Apple χρειάζεται τη Samsung

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter