Αρζουμανίδης Α.Ε.Β.Τ.Ε.: Δωρεάν παραχώρηση 2 αυτοκινήτων στο Δήμο Ν. Προποντίδας

2 οχήματα παραχώρησε η ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε. στο Δήμο Νέας Προποντίδας, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» λόγω κορωνοϊού.

Τα συμφωνητικά παραχώρησης υπογράφηκαν μεταξύ του δημάρχου Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά και του Προέδρου του ΔΣ και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε. κ. Ιωάννη Αρζουμανίδη. Τα οχήματα παραχωρήθηκαν στη μνήμη Ιωάννη Αρζουμανίδη, που διετέλεσε κοινοτάρχης στα Νέα Σίλατα της Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, γεγονός το οποίο συγκίνησε τον κ. Ιωάννη Αρζουμανίδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε. ενώ ο δήμαρχος κ. Εμμανουήλ Καρράς ευχαρίστησε την εταιρία για την προσφορά της και την ευαισθησία της προς τις ευπαθείς ομάδες.

Η ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε. εκπροσωπώντας τις αυτοκινητοβιομηχανίες VOLKSWAGEN - NISSAN και FORD, και μετά από 45 χρόνια δραστηριότητας στο χώρο της αυτοκίνησης μπορεί σήμερα, παρά τις δύσκολες επικρατούσες συνθήκες, να καλύψει κάθε είδους ανάγκη του καταναλωτή: αυτοκίνητα, ειδικά οχήματα, τρακτέρ, καινούρια και μεταχειρισμένα, μακροχρόνιες μισθώσεις και ημερήσιες ενοικιάσεις, ανταλλαγές, προγράμματα χρηματοδοτήσεων, ασφάλειες, μετατροπές και μετασκευές είναι μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας. Υπερσύγχρονα πολυσυνεργεία, φανοβαφεία, πλυντήρια, λιπαντήρια και το πρατήριο υγρών και αερίων καυσίμων συμπληρώνουν τη γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της εταιρείας, που παρέχονται ακόμη και χωρίς προκαταβολή, με πολλές άτοκες δόσεις!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin