2009 - Μπολώνια: Θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 24 Μαΐου

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του συνδέσμου Ανταλλακτικών κ. Νεράντζης, πάρα πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες και ο Κλαδικός τύπος. Ο Ιταλός πρέσβης κ. Scarante απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση της έκθεσης από τον υπεύθυνο προώθησης της έκθεσης κ. Dr. Emanuele Vicentini.


Ο κ. Dr. Emanuele Vicentini ανέπτυξε τα χαρακτηριστικά και τα νέα στοιχεία που θα περιλαμβάνει η Autopromotec 2009, καθώς και την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους των οργανωτών για «να προσφέρουν μία ολοκληρωμένη πανοραμική παρουσίαση όλων των εξελιγμένων τεχνολογιών και παραγωγικών διαδικασιών του παγκόσμιου aftermarket».
Τα νέα στοιχεία για την Autopromotec 2009

  • Μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος που είναι αφιερωμένος στον τομέα εξαρτημάτων και ανταλλακτικών αυτοκινήτων, όσο και του car service και των δικτύων τεχνικής υποστήριξης, καθώς και των πλυντηρίων αυτοκινήτων.
  • Δύο νέα κτήρια θα φιλοξενούν για πρώτη φορά, τον τομέα "Πρατήρια καυσίμων, νέες πηγές ενέργειας και κινητήρες"
  • Η έκθεση "Futurmotive" των περιβαλλοντικά εφικτών καινοτόμων τεχνολογιών για καθαρότερα αυτοκίνητα.
  • Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές σε παγκόσμιο επίπεδο, νέων και ανακατασκευασμένων ελαστικών, εξοπλισμού για την τεχνική υποστήριξη των ελαστικών, ζαντών και αξεσουάρ.
  • Το τεχνολογικό πανόραμα με την παρουσίαση των πιο προηγμένων παραγωγών στον τομέα ρεκτιφιέ κινητήρων, ανύψωσης των οχημάτων, διάγνωσης, φανοποιείας και εξοπλισμού.

Η Autopromotec, ανέλυσε στην ομιλία του ο κ. Vicentini, πραγματοποιείται για 23 η φορά και είναι η πιο εξειδικευμένη παγκόσμια έκθεση εξοπλισμού, προϊόντων και υπηρεσιών για την υποστήριξη της βιομηχανίας αυτοκινήτου.
Συγκεκριμένα, στην Autopromotec 2009, αγοραστές από όλο τον κόσμο και μηχανικοί, φανοποιοί, ηλεκτρολόγοι αυτοκινήτων, κατασκευαστές / πωλητές ελαστικών, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, διαχειριστές πλυντηρίων αυτοκινήτων, δίκτυα aftermarket, ανταλλακτικών και συνεργείων θα μπορέσουν να δουν ό,τι πιο καινοτόμο προσφέρει η παγκόσμια οικονομία στον τομέα επισκευής και συντήρησης των αυτοκινήτων.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin