Μεγαλύτερη ροπή και αυτονομία για ελαφρά οχήματα με ενισχυμένο σύστημα TM4® MOTIVE της Dana [Video]

Η  Dana Incorporated ανακοίνωσε την κυκλοφορία του TM4® SUMO ™ LD , του νέου ηλεκτρικού συστήματος κίνησης άμεσης οδήγησης . Αυτός ο συνδυασμός μοτέρ  και μετατροπέα είναι σχεδιασμένος για οχήματα κατηγορίας 2 έως 6. Αυτή η νέα προσφορά επεκτείνει την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων TM4 SUMO, τα οποία τροφοδοτούν μέχρι σήμερα 12.000 ηλεκτρικά οχήματα.

Σχεδιασμένα ώστε να δέχονται την άμεση-αρχιτεκτονικές, η ΤΜ4 SUMO LD παρέχεται επίσης μια κατασκευαστική λύση σε πιθανή μετάβαση σε πλατφόρμες που ενσωματώνουν ηλεκτροφόρα άξονες. Όταν συνδυάζεται με ένα πολλαπλές λύσεις άξονα ηλεκτροκίνησης το Dana ΤΜ4 SUMO LD μπορεί να διαμορφωθεί για τα ελαφρά εμπορικά οχήματα, μικρά λεωφορεία, φορτηγά και λεωφορεία μεσαίου βάρους και Κλάσης 8 υβριδικά οχήματα.

Τα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης TMC SUMO άμεσης οδήγησης υιοθετούνται παγκοσμίως, έχουν εκατομμύρια χιλιόμετρα στο δρόμο και αποτελούν μια αποτελεσματική λύση για χιλιάδες ηλεκτρικά οχήματα. "Όλοι αυτοί οι παράγοντες μας κάνουν να διαφέρουμει από άλλες λύσεις ηλεκτροκίνησης", δήλωσε ο Christophe Dominiak, Διευθυντής Τεχνολογίας στην Dana."Η σειρά TM4 SUMO LD μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα προϊόντα Spicer® Electrified ™ και να προσαρμοστεί στις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις των πελατών μας, από μια λύση άμεσης οδήγησης έως την πλήρη ενσωμάτωση μέσω ηλεκτροκίνητων αξόνων".

Με τα τρία διαθέσιμα μοντέλα, το TM4 SUMO LD προσφέρει μέγιστη ισχύ έως 250 kW και ροπή 1200 Nm. Η νέα τεχνολογία περιέλιξης, σε συνδυασμό με έναν καινοτόμο σχεδιασμό εσωτερικού μόνιμου μαγνήτη (IPM), μειώνει το 10% των χρησιμοποιούμενων μαγνητών και δημιουργεί μια ελαφρύτερη και πιο συμπαγή λύση κατάλληλη για μικρότερα οχήματα. Ο κινητήρας TM4 SUMO LD συνδυάζεται με έναν τριφασικό αναστροφέα, τον TM4 CO150 , αποδεδειγμένο και χρησιμοποιείται σε χιλιάδες διεθνή οχήματα.

Τα συστήματα TMC SUMO έχουν βελτιστοποιηθεί ώστε να παρέχουν την καλύτερη απόδοση συστήματος κίνησης σε διαφορετικές πλατφόρμες οχημάτων με βάση διαφορετικούς κύκλους λειτουργίας. Το νέο TM4 SUMO LD θα παρουσιαστεί στο πλήρες χαρτοφυλάκιο της Dana για τις λύσεις της Powertrain στο Expo Advanced Clean Transport (ACT) από τις 23 έως τις 26 Απριλίου στο Booth 1847.

Σχετικά με τη TM4

Η TM4 είναι μια κοινοπραξία της Dana Incorporated και της Hydro-Québec. Η TM4 αναπτύσσει και κατασκευάζει ηλεκτροκινητήρες, γεννήτριες, ηλεκτρονικά ισχύος και συστήματα ελέγχου για τις εμπορικές, επιβατικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές αγορές, καθώς και για θαλάσσιους, σιδηροδρομικούς και μεταλλευτικούς τομείς. Η TM4 συμβάλλει στην υψηλότερη απόδοση μετατροπής ενέργειας χάρη στην τεχνογνωσία του στους κινητήρες μόνιμου μαγνήτη, τη θερμική διαχείριση, την περιέλιξη, την εξωτερική τοπολογία ρότορα και τους αλγόριθμους ελέγχου. Η TM4 βρίσκεται στο Boucherville του Κεμπέκ. Για περισσότερες πληροφορίες: tm4.com

Σχετικά με τη Dana Incorporated

Η Dana είναι παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις υψηλής τεχνολογίας για τη βελτίωση της αποδοτικότητας, των επιδόσεων και της οικολογικής αξιοπιστίας των οχημάτων και των ηλεκτρικών μηχανημάτων. Η Dana εξυπηρετεί τις αγορές επιβατικών οχημάτων, φορτηγών και οχημάτων εκτός δρόμου, καθώς και για βιομηχανικούς και σταθερούς εξοπλισμούς. Ιδρύθηκε το 1904, η Dana απασχολεί περίπου 36.000 υπαλλήλους σε 33 χώρες σε 6 ηπείρους, η αποστολή της οποίας είναι η μακροπρόθεσμη ικανοποίηση των πελατών. Η εταιρεία δημιούργησε έσοδα ύψους 8,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2018. Με έδρα το Maumee, Ohio των Η.Π.Α., ο εν λόγω οργανισμός έχει ονομαστεί ο καλύτερος εργοδότης της επιλογής στον κόσμο και έχει λάβει σημαντικές τιμές στην Ασία, την Ινδία, την Ιταλία, το Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για περισσότερες λεπτομέρειες:www.dana.com.

Δείτε το σχετικό Video

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter