Δείτε την έξυπνη ηλεκτρική μοτοσικλέτα από τη Βραζιλία που εκτός απροόπτου θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο

Ακολουθώντας τον δρόμου που έχουν ανοίξει κατασκευαστές ηλεκτρικών μοτοσικλετών από τον Καναδά, την Κίνα, την Ινδία,

την Ισπανία και την Ιταλία, μια βραζιλιάνικη εταιρία ηλεκτρικών δίτροχων, η Voltz Motors, σχεδιάζει μια έξυπνη ηλεκτρική μοτοσικλέτα δρόμου. Το όνομα αυτής είναι EVS.

Στον ειδικό τύπο έχουν «διαρρεύσει» ελάχιστες πληροφορίες που δείχνουν τη νέα ηλεκτρική μοτοσικλέτα, την οποία σχεδιάζει να παρουσιάσει η Voltz τον Αύγουστο του 2020. Οι φωτογραφίες δείχνουν την πλευρική όψη του μοντέλου EVS και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων , στον οποίο εμφανίζονται πολλές πληροφορίες. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι εκτός από τη συνδεσιμότητα τηλεφώνου και την πλοήγηση, η βραζιλιάνικη μοτοσυκλέτα αναμένεται να υποστηρίζει επίσης ενημερώσεις OTA (Over The Air).

electric motorcycle ev1

Η ηλεκτρική μοτοσικλέτα πρόκειται να χρησιμοποιεί πολλές έξυπνες τεχνολογίες και ο σχεδιασμός της προδίδει ότι πρόκειται για ένα μοντέλο δρόμου. Τα ογκώδη ελαστικά οδηγούν κάποιους να πιστεύουν ότι η αυτή ηλεκτρική μοτοσικλέτα μάλλον θα είναι πιο μικρή από μια αντίστοιχη συμβατική μοτοσυκλέτα.

Η Voltz Motors διαθέτει επί του παρόντος μόνο ένα μοντέλο στο χαρτοφυλάκιό της - το ηλεκτρικό σκούτερ EV 01 που τροφοδοτείται από μπαταρία 60 V, 28 Ah, διαθέτοντας αυτονομία έως 60 km ανά φόρτιση. Το σκούτερ μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε μόλις 4 ώρες και διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 1.8 kW της Bosch. Η μέγιστη ταχύτητα του ES 01 μπορεί να φτάσει στα 60 km / h. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του βραζιλιάνικου ηλεκτρικού σκούτερ περιλαμβάνονται τροχοί 12 ιντσών, συνδεσιμότητα Bluetooth, ηχεία και μια ειδική εφαρμογή που επιτρέπει στους αναβάτες του να προγραμματίζουν τη συντήρηση του, να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με το σκούτερ και να βρίσκουν τα πλησιέστερα σημεία επαναφόρτισης.

Πηγή: http://www.voltzmotors.com/

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin