Οι φήμες το λένε Road Rover αντί Land Rover [Video]

Θα είναι ένα Range Rover πλήρως Ηλεκτρικό και Όχι ένα SUV 

Φανταστείτε ένα ηλεκτρικό, AWD σκληροτράχηλο wagon...

Νωρίτερα αυτό το μήνα, αναφέρθηκε ότι η Land Rover σκοπεύει να εισαγάγει το πρώτο της μοντέλο εκτός από τα SUV και την κατηγορία crossover. Ένα Βρετανικό περιοδικό ισχυρίστηκε τότε ότι το project, ονομάζεται δοκιμαστικά το Road Rover, θα μπορούσε να πάρει την πλατφόρμα αλουμινίου της Jaguar, η οποία θα ενισχύσει το νέο Jaguar XJ.

Τώρα, που χρησιμεύει ως έμμεση επιβεβαίωση των φημών έρχεται ένα νέο εμπορικό σήμα για την προαναφερθείσα ονομασία Road Rover.

Οι πιο τρελές φαντασιώσεις, μας δείχνουν ένα υπερυψωμένο all-wheel-drive wagon να μπορεί να ανταγωνιστεί το Audi A6 Allroad και το Volvo V90 Cross Country. Ή ακόμα και ένα σκληροτράχηλο sedan.

Αυτό που κάνει τις εικασίες ακόμα πιο ορεξάτες είναι το φημισμένο μη συμβατικό σύστημα κίνησης. Σύμφωνα με το Autocar, το Road Rover θα τροφοδοτείται από ένα ηλεκτρικό σύστημα με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, το οποίο θα παρέχει δυνατότητες οδήγησης σε όλους τους τροχούς και μια αυτονομία περίπου 482 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση. Εάν όλες οι πληροφορίες είναι σωστές, το μοντέλο θα μπορούσε να γίνει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό παραγωγής Land Rover στην ιστορία.

road rover velar concept2

Φυσικά, η ομπρέλα ενός εμπορικού σήματος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ένα νέο μοντέλο βρίσκεται ήδη στο σχεδιαστήριο. Μερικές φορές οι κατασκευαστές αυτοκινήτων κάνουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πιθανές πινακίδες ονομάτων  για να τους κρατήσουν μακριά από τα χέρια ανταγωνιστικών μαρκών και καταληψιών εμπορικών σημάτων. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει πολύ με το όνομα Road Rover, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον δύο μήνες για να μάθουμε περισσότερα.

Ο συνεργάτης της Land Rover, Jaguar, έχει πολλά κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ονόματα, τα οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει στο μέλλον. Αυτές περιλαμβάνουν τις J-Type, J-Pace και C-Pace, με το πρώτο από τα τρία που φημολογείται ότι θα δοθεί σε ένα νέο σπορ αυτοκίνητο με τοποθετημένο στο κέντρο τον κινητήρα. Από την άλλη πλευρά, το C-Pace θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ένα εξειδικευμένο μοντέλο SUV coupe με βάση το F-Pace.

Όσον αφορά τη γκάμα μοντέλων Land Rover, το Road Rover φημολογείται ότι δεν θα φτάσει πριν από το 2020 και περίπου ένα χρόνο αργότερα η επόμενη γενιά Range Rover θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στην νέα διαμήκη αρθρωτή Αρχιτεκτονική.

Δείτε το σχετικό video

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter