Ηλεκτρονικά ισχύος 3ης γενιάς για ηλεκτροκίνηση από τη Bosch [Video]

Tα ηλεκτρονικά ισχύος ως η κεντρική ευφυής μονάδα ελέγχου, ελέγχουν τον ηλεκτροκινητήρα και παρέχουν τη σύνδεση με την μπαταρία Υψηλής Τάσης. Επιπλέον, η τρέχουσα γενιά ηλεκτρονικών ισχύος περιλαμβάνει μετατροπέα DC/DC που τροφοδοτεί το ηλεκτρικό σύστημα χαμηλής τάσης του οχήματος.

2 σε 1

Η ενσωμάτωση του αναστροφέα και του μετατροπέα DC/DC, μειώνει τον αριθμό των διεπαφών και διευκολύνει τις εφαρμογές του οχήματος. Λόγω της ηλεκτρονικής διαχείρισης και παρακολούθησης του ηλεκτροκινητήρα, το απαιτούμενο ποσοστό ροπής είναι πάντα διαθέσιμο.

Ηλεκτρονικά ισχύος: Αναστροφέας και Μετατροπέας DC/DC σε ένα μόνο κουτί

Με τη διπλή λειτουργία της, η τρέχουσα γενιά ηλεκτρονικών ισχύος συνδυάζει έναν αναστροφέα και έναν μετατροπέα DC/DC σε ένα μόνο κέλυφος. Ο αναστροφέας μετατρέπει το συνεχές ρεύμα από την μπαταρία στο εναλλασσόμενο ρεύμα που χρειάζεται το ηλεκτρικό μοτέρ. Με την ηλεκτρονική διαχείριση και παρακολούθηση του ηλεκτρικού μοτέρ, διασφαλίζεται η ασφαλή; και κατ' απαίτηση ζήτηση ροπής που παρέχεται στην ηλεκτρική μετάδοση κίνησης. Ο ενσωματωμένος μετατροπέας τροφοδοτεί το ηλεκτρικό σύστημα χαμηλής τάσης του οχήματος από το ηλεκτρικό σύστημα υψηλής τάσης του οχήματος.

Αρχή λειτουργίας των ηλεκτρονικών ισχύος

3is genias2

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τυπική απόδοση 100 kW     
Εύρος τάσης 1) Περιορισμός> 430 V στο μέγιστο. Ρεύμα  100-450 VDC1)
Απόδοση μετατροπέα DC/DC             3.0 kW
Λογισμικό ελέγχου Βασισμένο στο σύστημα ψεκασμού Motronic

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter