Ηλεκτρικά λεωφορεία Volvo για το Harrogate στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Harrogate Bus Company στην Αγγλία έχει βάλει ήδη μια παραγγελία για ηλεκτρικά λεωφορεία Volvo 7900. Τα οχήματα θα λειτουργούν στο Harrogate, 90 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Manchester.
 
Όταν τα οχήματα τεθούν σε υπηρεσία το 2018, το project θα είναι το πρώτο στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα χρησιμοποιήσει φόρτιση μέσω της κοινής πρίζας OppCharge. Οι σταθμοί φόρτισης μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από εξηλεκτρικευμένα λεωφορεία και από άλλους κατασκευαστές οχημάτων. Η πρίζα OppCharge χρησιμοποιείται τώρα ως κοινή πρίζα σε περισσότερες από 12 χώρες.

Η φόρτιση γίνεται μέσω ενός ειδικού ιστού, ο οποίος συνδέεται με το λεωφορείο μέσω ενός πλήρως αυτοματοποιημένου παντογράφου σε δευτερόλεπτα και χρειάζεται από 3 έως και έξι λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Η Volvo αναφέρει ότι το ηλεκτρικό λεωφορείο της έχει το 80% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από το αντίστοιχο πετρελαιοκίνητο λεωφορείο.

Το project έχει χρηματοδοτηθεί εν μέρει από το Κυβερνητικό Σχήμα Χαμηλών Εκπομπών Ρύπων λεωφορείων με 2,25 £ εκατ. Η μεγαλύτερη αγορά για τα υβριδικά λεωφορεία της Volvo μέχρι στιγμής είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία αντιπροσωπεύει σχεδόν το ήμισυ (1.425) των οχημάτων σε λειτουργία.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter