Η γερμανική κυβέρνηση προσφέρει δωρεάν ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Οι γενναιόδωρες επιχορηγήσεις για EV από τη γερμανική κυβέρνηση επιτρέπουν στους αυτοκινητιστές να μισθώνουν ένα Renault Zoe για δύο χρόνια χωρίς να πληρώνουν σέντς.

Λένε ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν και αν είστε λάτρης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και είστε Γερμανός πολίτης, μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας ένα ολοκαίνουργιο Renault Zoe χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε μια δεκάρα χάρη στα γενναιόδωρα κυβερνητικά κίνητρα.

Προκειμένου να ενθαρρύνει τους ανθρώπους σε καθαρότερα αυτοκίνητα και να τονώσει την οικονομία, η γερμανική κυβέρνηση δίνει επί του παρόντος στους αγοραστές 6.000 ευρώ από την τιμή ενός νέου EV. Και σε αντίθεση με την επιχορήγηση αυτοκινήτου Plug-in UK £ 3.000, η οποία αφαιρείται από την τιμή καταλόγου, οι καταναλωτές της Γερμανίας μπορούν να διαδώσουν την πιο γενναιόδωρη επιχορήγησή τους σε μηνιαίες αποπληρωμές μίσθωσης.

german goverment1

Ένας όμιλος αντιπροσώπων στη Γερμανία, ο Autohaus Koenig, ο οποίος διαθέτει πάνω από 50 εκθεσιακούς χώρους σε ολόκληρη τη χώρα, διαφημίζει τώρα ένα ολοκαίνουργιο Renault Zoe με διετή μίσθωση, με συνολικό κόστος 6.000 € κατά τη διάρκεια της σύμβασης, με τους μηνιαίους λογαριασμούς πληρούνται εξ ολοκλήρου από τους Γερμανούς φορολογούμενους. Η Autohaus Koenig είχε περίπου 150 ερωτήσεις την ημέρα από την παρουσίαση της προσφοράς, σύμφωνα με το BloombergNEF, το οποίο ανέφερε την ιστορία αρχικά.

«Αν είχαμε περισσότερους υπαλλήλους πωλήσεων, θα είχαμε πουλήσει ακόμη περισσότερο», δήλωσε ο Wolfgang Huber από την Autohaus Koenig σε μια ανάρτηση στο Facebook για την εταιρεία του. «Περιμέναμε αύξηση των πωλήσεων με τις επιδοτήσεις, αλλά αυτό το τρέξιμο μας εξέπληξε πραγματικά».

Οι ειδήσεις των ΕΕ που χρηματοδοτούνται από φορολογούμενους στη Γερμανία ενδέχεται να παραμείνουν στο μυαλό των κατασκευαστών και των ομάδων εμπόρων του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίοι εδώ και καιρό πίεσαν το Υπουργείο Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου για επέκταση των επιδοτήσεων για νέα αυτοκίνητα μετά τον κοροναϊό. Αυτό αποκλείστηκε επίσημα στα τέλη του περασμένου μήνα από εκπρόσωπο της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η αγορά νέων αυτοκινήτων έπεσε πάνω από το ένα τρίτο τον Ιούνιο, ακόμη και μετά την έναρξη των αγγλικών αντιπροσωπειών στις αρχές του μήνα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin