Διαδικασία παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων Hyundai IONIQ 5 [video]

Hyundai IONIQ

Απίστευτο video παραγωγής από το εργοστάσιο της Hyundai

Το 2016, η Hyundai παρουσίασε το IONIQ, το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο με τρία συστήματα ηλεκτροκίνησης, Hybrid, plug-in Hybrid και αμιγώς Ηλεκτρικό, προσφέροντας τους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα όχημα φιλικό προς το περιβάλλον που ικανοποιεί τις ανάγκες τους.

ioniq5a

Τρία νέα αποκλειστικά ηλεκτρικά οχήματα.

Στα επόμενα τρία χρόνια, η Hyundai θα λανσάρει τα μοντέλα IONIQ 5, 6, και 7, καλύπτοντας μία ευρεία ποικιλία αμαξωμάτων.

Προσεχώς...

Με έναν φουτουριστικό crossover σωματότυπο και ένα πρωτόγνωρο εσωτερικό φιλοσοφίας "έξυπνου living room", το IONIQ 5 θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα αποκαλυφθεί.

Από το παράδειγμα αλλαγής τεχνολογιών όπως το Power Electric System έως τη φιλική προς το περιβάλλον βαφή που αποτελείται από λάδι από φυσικά λουλούδια και καλαμπόκι.

Παρακολουθήστε πώς το IONIQ 5 παρέχει την πιο πρόσφατη εμπειρία μετακίνησης μέσω τεχνολογιών κορυφαίας βιομηχανίας που θα επιφέρουν και θα διατηρήσουν ένα βιώσιμο μέλλον.

Δείτε το timeline του video και τις σχετικές μεταφράσεις νέων τεχνικών ορολογιών που η Ηλεκτροκίνηση εισάγει με το Hyundai IONIQ 5.

[IONIQ 5 - Διαδικασία και τεχνολογία παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων της Hyundai]

00:00 Εισαγωγή

00:26 Παραγωγή ηλεκτρικού οχήματος - ICCU - Integrated Charging Control Unit - Μονάδα ελέγχου ενσωματωμένης φόρτισης

Το ενσωματωμένο σύστημα φόρτισης που αναπτύχθηκε πρόσφατα από την Hyundai Motor Group φορτίζει μπαταρίες υψηλής τάσης και εφεδρικές μπαταρίες σε ένα όχημα.

00:44 Παραγωγή Ηλεκτρικού Οχήματος - PE System- Power Electric System

Το σύστημα οδήγησης αντικαθιστά τον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσης κίνησης των συμβατικών οχημάτων που χρησιμοποιούν κινητήρα ΜΕΚ. Μειώνει το βάρος και βελτιώνει την απόδοση ενσωματώνοντας μοτέρ, μειωτήρες και μετατροπείς σε μία μονάδα για το σύστημα μετάδοσης κίνησης του ηλεκτρικού οχήματος EV.

01:06 Παραγωγή Ηλεκτρικού Οχήματος - Συστοιχία μπαταρίας

Η μονάδα μπαταρίας αποτελείται από στοιχεία που διαθέτουν την υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα της βιομηχανίας. Οι μπαταρίες κατηγοριοποιούνται ως Standard και Long-range με βάση τον αριθμό των ενσωματωμένων μονάδων μπαταρίας.

01:38 Παραγωγή Ηλεκτρικού Οχήματος - AGV - Automated Guided Vehicle (Αυτοματοποιημένα Οδηγούμενα όχηματα)

Το AGV είναι μεταφορέας φορτίου που ταξιδεύει αυτόνομα χρησιμοποιώντας τεχνολογία κινητής επικοινωνίας και αισθητήρες αποφυγής σύγκρουσης. Αυτό το έξυπνο εργοστασιακό σύστημα δεν αυξάνει μόνο τη συνολική παραγωγικότητα, αλλά βελτιώνει επίσης το εργασιακό περιβάλλον, την ασφάλεια και τη βελτιστοποίηση των εγκαταστάσεων και βελτιώνει τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων.

01:45 Παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων-E-GMP- Electric-Global Modular Platform, για ηλεκτρικά οχήματα επόμενης γενιάς

02:43 Παραγωγή Ηλεκτρικού Οχήματος - Σύστημα Εντατικής Επιθεώρησης

Το Σύστημα Εντατικής Επιθεώρησης ελέγχει και διορθώνει τις λειτουργίες των καμερών και των αισθητήρων ραντάρ, συμπεριλαμβανομένων των οθονών surround view (SVM), των head-up displays - HUD, των ραντάρ μπροστινών γωνιών και των ψηφιακών πλευρικών καθρεφτών, για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία των προϊόντων.

03:09 Παραγωγή Ηλεκτρικού Οχήματος - Δοκιμή Αεροδυναμικής Σήραγγας IONIQ 5

Η δοκιμή της Αεροδυναμικής σήραγγας πραγματοποιήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα για τη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής απόδοσης του IONQ 5

03:15 Παραγωγή Ηλεκτρικού Οχήματος - IONIQ 5 Crash Test

Στο πλαίσιο των προσπαθειών για την προστασία των επιβατών, το IONIQ 5 χρησιμοποίησε μια δομή πρόσκρουσης στο μπροστινό μέρος που απορροφά και κατανέμει την πρόσκρουση σύγκρουσης, ελαχιστοποιώντας την παραμόρφωση της καμπίνας σε μετωπική σύγκρουση.

ioniq5b

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin