Η startup ηλεκτρικών οχημάτων EVage δέχεται στρατηγικές επενδύσεις από έναν βετεράνο της κινητικότητας

Στη χρηματοδότηση πρωτοστάτησαν ο βετεράνος της κινητικότητας, ο συνιδρυτής της Ola Electric και ο ανώτερος σύμβουλος Anand Shah, μαζί με τον διευθυντή της BryAir, Varun Pahwa, και ο συνεργάτης της DMI Group, Anmol Nayyar, επένδυσε ένα μη γνωστό ποσό στην startup τεχνολογίας κινητικότητας EVage.

Στη χρηματοδότηση πρωτοστάτησαν ο βετεράνος της κινητικότητας, ο συνιδρυτής της Ola Electric και ο ανώτερος σύμβουλος Anand Shah, μαζί με τον διευθυντή της BryAir, Varun Pahwa, και ο συνεργάτης της DMI Group, Anmol Nayyar.

Οι τρεις επένδυσαν ένα άγνωστο ποσό στην startup τεχνολογίας κινητικότητας EVage, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο Electric Delivery Van με μια δομή μόνο «Made in India».

"Η Ινδία είναι έτοιμη να είναι μια μεγάλη αγορά ηλεκτρικών οχημάτων, ξεκινώντας από τους  χρήστες που εξαρτώνται από τα οχήματα για τις επιχειρήσεις τους και τα προς το ζην. Η EVage έχει περάσει αρκετά χρόνια αναπτύσσοντας καινοτομίες που διευκολύνουν την κατασκευή και την ανάπτυξη επαγγελματικών ηλεκτρικών οχημάτων. Είμαι ενθουσιασμένος που υποστηρίζω αυτήν την ικανή ομάδα καθώς φέρνει νέα προσαρμοζόμενα οχήματα στην αγορά logistics ", δήλωσε ο Anand Shah, συνιδρυτής και ανώτερος σύμβουλος της Ola Electric.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της EVage από την αεροδιαστημική, την αυτοκινητοβιομηχανία και τη βιομηχανία μπαταριών επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση των ειδικών αναγκών κινητικότητας των ταχέως αναπτυσσόμενων κλάδων εφοδιαστικής και ηλεκτρονικού εμπορίου της Ινδίας.

Η EVage ισχυρίζεται ότι, σύμφωνα με το όραμα του πρωθυπουργού της Ινδίας Modi για το «Made in India, Made for World», πρόκειται να διαταράξει τον τομέα της εφοδιαστικής με την επερχόμενη κυκλοφορία του τετρακίνητου Electric Delivery Van.

Μοιράζοντας το οργανωτικό όραμα, ο Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, ο Inderveer Singh είπε: "Εργαζόμαστε σκληρά για να διευκολύνουμε τις επιχειρήσεις που εξαρτώνται από οχήματα να αξιοποιήσουν την καθαρή κινητικότητα με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα. Είναι προνόμιο μας να έχουμε έναν οραματιστή στον κλάδο των EV και της κινητικότητας - ο Anand Shah μας καθοδηγεί σε αυτό το ταξίδι μας. Η εμπειρία του με την Ola Electric, τη BMW και την Audi θα ενισχύσει μόνο το μακροπρόθεσμο όραμά μας για να κάνουμε την εφοδιαστική αποτελεσματική για τους πελάτες μας και να προωθήσουμε τις καθαρές μεταφορές."

Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή οχημάτων και την παράδοση των αρχικών παραγγελιών στους πελάτες της EVage. Σε αυτά τα τελευταία 5 χρόνια έρευνας & ανάπτυξης, η EVage έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο κατασκευής των οχημάτων, έχει σχεδιάσει ηλεκτρικά οχήματα όπως θα έβλεπε κανείς στην κατασκευή αεροδιαστημικών δομών, τα οποία είναι ο βασικός διαφοροποιητής στην προσέγγιση της EVage για την οικοδόμηση μιας εταιρείας αυτοκινήτων «νέας εποχής».

Πηγή: Electric Vehicle startup EVage raises strategic investment from mobility vetera (auto.economictimes.indiatimes.com)

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin