Gogoro Smartscooter - Μοναδικό!

Η Gogoro είναι μια εταιρεία με έδρα την Ταϊβάν που αναπτύσσει και εμπορεύεται ηλεκτρικά σκούτερ και υποδομές αλλαγής μπαταριών. Το Gogoro Smartscooter, το πρώτο προϊόν ευρείας κατανάλωσης από την Gogoro, παρουσιάστηκε στην CES στο Λας Βέγκας τον Ιανουάριο του 2015. Μαζί με το σκούτερ, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα δίκτυο αλλαγής μπαταριών με την ονομασία Gogoro Energy Network.

Το νέο πρότυπο απόδοσης

Το G1 είναι ένα υδρόψυκτο μοτέρ μόνιμου μαγνήτη σχεδιασμένο από την Gogoro, που αποδίδει 8.5 ίππους στις 3250 σαλ.

Ελεγκτής μοτέρ

Η συνεχής ψηφιακή επεξεργασία αποφέρει ενέργεια με 98% απόδοση, ισορροπώντας έξυπνα την απόδοση ισχύος ώστε να μετακινείται κάποιος ταχύτερα σε οποιαδήποτε συνθήκη του δρόμου.

Η τέλεια ενοποίηση

Κάθε εξάρτημα στην πλήρως ηλεκτρική μονάδα κίνησης είναι κατασκευασμένο με ακρίβεια για να εξασφαλίσει ότι ολόκληρο το σύστημα λειτουργεί εξυπνότερα, παραμένει ψυχρότερο και μπορεί να φτάσει πιο μακριά με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.

Το μοτέρ G1

Με άφθονη ισχύ σε πολύ μικρό μέγεθος, το μοτέρ G1 επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες σχεδιασμού ενός ηλεκτρικού μοτέρ. Κάθε εξάρτημα είναι κατασκευασμένο με ακρίβεια για να εξασφαλίσει την εξυπνότερη και ψυχρότερη λειτουργία ολόκληρου του συστήματος και την όσο μεγαλύτερη αυτονομία με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Ιμάντας από ανθρακόνημα

Για να χαλιναγωγηθεί η ροπή του μοτέρ, απαιτούνται αγωνιστικών προδιαγραφών ιμάντες από ανθρακονήματα κατασκευασμένοι από την Gates. Κανένα άλλο σκούτερ στην αγορά έως τώρα δεν μπορεί να αποφέρει αυτού του είδους την άμεση ισχύ κατ’ απαίτηση του χρήστη.

Ενσωματωμένο σύστημα ψύξης

Είναι σχεδιασμένο ώστε να αναμιγνύει επαναστατικό σχεδιασμό, αεροδυναμική και ένα επαναστατικό δίκτυο κυκλοφορίας νερού σε ολόκληρο το σύστημα για την ψύξη του. Λιγότερη θερμότητα ισοδυναμεί με περισσότερη ισχύ.

Συσκευασμένη δύναμη

Οι μπαταρίες της Gogoro® αποτελούν ένα θαύμα της μηχανικής. Υπέρ αποδοτικές. Ατελείωτα έξυνες. Απίστευτα ανθεκτικές. Θα τροφοδοτήσουν το σκούτερ μέχρι την τελική ταχύτητα των 95 KM/H αντλώντας ταυτόχρονα δεδομένα από περισσότερους από 25 εγκατεστημένους αισθητήρες. Όλη η απαιτούμενη ισχύς αξιολογεί ταυτόχρονα κρίσιμα δεδομένα απο το δίκτυο ώστε να βελτιστοποιείται η απόδοση και να υπάρχει στιγμιαία πρόσβαση σε υπηρεσίες και υποστήριξη.

Στιγμιαίος ανεφοδιασμός με καθαρότερο, ευκολότερο και εξυπνότερο τρόπο. Οι σταθμοί GoStation™ της εταιρείας παρέχουν ενέργεια κατ’ απαίτηση σε ολόκληρη την πόλη. Το σύστημα αναπληρώνει συνεχώς μπαταρίες, έτσι γίνεται εύκολη η διάθεση της απαιτούμενης ενέργειας. Κάθε σταθμός GoStation™ συγχρονίζεται με το δίκτυο για να προσφέρει στους πελάτες στιγμιαία διάγνωση και σημαντικές πληροφορίες σε κάθε αλλαγή μπαταρίας.

Δείτε τα σχετικά βίντεο λειτουργίας

Εφεδρικές Μπαταρίες

Η εφαρμογή Gogoro® εντοπίζει τους σταθμούς GoStation™ σε ολόκληρη την πόλη. Βρίσκει τις πλησιέστερες διαθέσιμες μπαταρίες ή έναν σταθμό GoStation™ κοντά στον τελικό προορισμό. Υπάρχουν πάντα διαθέσιμες εφεδρικές μπαταρίες. Και η έξυπνη διαχείριση της ενέργειας χαρίζει μια ξένοιαστη βόλτα.

Στιγμιαία Διάγνωση

Η εφαρμογή Gogoro® παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση του Smartscooter™ EV. Εάν εντοπιστούν προβλήματα συντήρησης, ειδοποιήστε αμέσως και εάν είναι απαραίτητο, κλείνετε ένα ραντεβού για την άμεση επισκευή.

cogoro10

Στο πρώτο βίντεο της παρουσίασης μπορείτε να βιώσετε αυτά που κάνουν μοναδικό το Gogoro SmartScooter™. Εκπληκτικές επιδόσεις, εύκολη και γρήγορη αλλαγή μπαταριών, ατελείωτες δυνατότητες προσαρμογής στα δικά σας χαρακτηριστικά. Και αυτά από ότι αντιλαμβάνεστε είναι μόνο η αρχή.

Βίντεο κατασκευής μοτέρ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter