Ηλεκτρικό BMW iX3 Premium E-SUV. Σε παραγωγή από το 2020 [Video]

Το BMW iX3 με ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης θα ακολουθήσει μια αντίστοιχη πορεία  τόσο για την πέμπτη γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive όσο και για μια ευέλικτη αρχιτεκτονική οχημάτων, η οποία στο μέλλον θα επιτρέψει σε κάθε μοντέλο της σειράς να είναι εξοπλισμένο με Κινητήρα Εσωτερικής Καύσης, ή ένα a plug-in υβριδικό σύστημα ή μια ηλεκτρική μονάδα κίνησης με μπαταρία, όπως θα το επιθυμεί ο εκάστοτε ιδιοκτήτης. 

Η Βαυαρική εταιρία εγκαταλείπει τα ανθρακονήματα όπως και τα λεπτού προφίλ λάστιχα χαμηλής αντίστασης κύλισης (low rolling resistance tyres) και άλλα οικολογικά υλικά που είχαμε συνηθίσει στην σειρά i.

Σχεδιαστικά εκτός από μικρές λεπτομέρειες, τίποτα στο iX3 δεν δείχνει ότι είναι ηλεκτρικό και η μεγάλη γρίλια εισαγωγής αέρα υπάρχει κι εδώ κλειστή σαν ψευδογρίλια τηρώντας το σχεδιασμό της μάρκας.

Ο ηλεκτροκινητήρας που αναπτύχθηκε για το BMW Concept iX3 παράγει μέγιστη ισχύ μεγαλύτερη από 270 ίππους (200 kW) και η μπαταρία υψηλής τάσης του επιτρέπει την ηλεκτρική αυτονομία στον κύκλο δοκιμών WLTP άνω των 400 χιλιομέτρων (250 μίλια). Η BMW λέει ότι θα είναι σε θέση να φορτίσει σε 30 λεπτά με φορτιστή 150 kW.

Το πρώτο μοντέλο της μάρκας BMW που θα οδηγηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια θα παραχθεί από την κοινοπραξία BMW Brilliance Automotive στο ShenyangΜια βδομάδα πριν η BMW παρουσίασε στο Πεκίνο το αμιγώς ηλεκτρικό SUV iX3 που είναι βασισμένο στο Χ3.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2020 στην Κίνα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored facebook logored YouTube redr Twitter

linkedin