Concept Car WEY-S της GWM

Το WEY-S μπορεί να θεωρηθεί ως η πρωτότυπη έκδοση του WEY VV5 2ης γενιάς, η οποία όχι μόνο εμφανίζει τις τελευταίες σχεδιαστικές τάσεις, αλλά και το πρωτότυπο των νέων ενεργειακών οχημάτων στο μέλλον.

weays 2

Από την εμφάνιση, το πρωτότυπο αυτοκίνητο WEY-S υιοθετεί την πιο πρόσφατη οικογενειακή σχεδιαστική γλώσσα, το συνολικό στυλ είναι μοντέρνο και πρωτοποριακό. Όσον αφορά τις λεπτομέρειες, η εμπρόσθια όψη του πρωτότυπου αυτοκινήτου WEY-S έχει κλειστή μάσκα, η οποία δείχνει περαιτέρω τη νέα ενεργειακή τοποθέτηση, οι προβολείς LED είναι πολύ πρωτοποριακοί και η χαμηλότερη εισαγωγή αέρα στην μπροστινή όψη έχει σχεδιαστεί με μια τρισδιάστατη γραμμή, η οποία αντηχεί το μεγάλο άνοιγμα και στις δύο πλευρές.

weays 4
 
Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου είναι επίσης πλούσιο. Τα φώτα φρένων υψηλής θέσης και τα πίσω φώτα ομίχλης στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα υιοθετούν όλα μια σχεδίαση κάθετης λωρίδας παρόμοια με το λογότυπο του αυτοκινήτου, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι η ομάδα πίσω φώτων LED, ειδικά το εσωτερικό, τρεις ομάδες φωτός είναι πεντακάθαρες και διαφανείς, γεγονός που ενισχύει την αξία της τεχνολογίας ενώ προσθέτει ομορφιά.
 
Το νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο WEY-S αντιπροσωπεύει την κατεύθυνση του δεύτερης γενιάς VV5. Αναμένεται ότι το νέο WEY VV5 θα είναι επίσης το πρώτο καθαρό ηλεκτρικό όχημα που κυκλοφόρησε από τη μάρκα WEY.

weays 1

Για το εσωτερικό, το νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο WEY-S υιοθετεί έναν νέο και απλό εσωτερικό σχεδιασμό. Είναι εξοπλισμένο με τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών διπλής λειτουργίας. Ο πολυγωνικός πλήρης πίνακας LCD που μοιάζει με γρίλια και η όρθια κεντρική οθόνη ελέγχου κάνουν τη συνολική διεπαφή χρήστη πιο συμπαγή και όμορφη. Ταυτόχρονα, οι περισσότερες λειτουργίες είναι ενσωματωμένες στην κεντρική οθόνη ελέγχου, οπότε σχεδόν κανένα φυσικό κουμπί δεν είναι ορατό στο αυτοκίνητο.

weays 3

Όσον αφορά την ισχύ, το WEY-S είναι ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο SUV με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση και σύστημα τετρακίνησης. Μεταξύ αυτών, η μέγιστη ισχύς του ηλεκτρονικού κινητήρα μπορεί να φτάσει 260kW, ο χρόνος επιτάχυνσης 0-100km είναι 4,9s και η εμβέλεια σύμφωνα με το WLTC μπορεί να φτάσει τα 400km. Το καθαρό ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης μπορεί να ρυθμιστεί σε δύο λειτουργίες AWD: έξυπνη τετρακίνηση και εξαναγκασμένη τετρακίνηση, η οποία μπορεί να φέρει διαφορετικές οδηγικές απολαύσεις.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin