Το αυτοκίνητο πέθανε. Ένα ηλεκτροσόκ θα το σώσει ή θα το μεταμορφώσει; [Video]

Ζήτω το αυτοκίνητο!

Οι τεχνικές και ψηφιακές πρόοδοι επέτρεψαν στους πελάτες σας να εγκαταλείψουν τη μετακίνηση, να κάνουν μια διαδρομή με την Uber (ήδη στην Αθήνα), να τραβήξουν εκπληκτικά γρήγορα τρένα υψηλής ταχύτητας και να παραδώσουν φαγητό κατευθείαν στο ψυγείο τους.

Γιατί λοιπόν πρέπει να έχουμε ένα αυτοκίνητο;

Το αυτοκίνητο είναι αυτό που ορίζουμε. Η ίδια η ύπαρξη του αυτοκινήτου τίθεται υπό αμφισβήτηση και όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία δεν θα είναι ποτέ αυτό που ήταν κάποτε.

Αλλά η αυτοκινητοβιομηχανία δεν είναι η μόνη που επηρεάζεται από τις αλλαγές στη συμπεριφορά μας. πώς μπορούν οι δήμοι να διευκολύνουν την κυκλοφορία αυτοκινήτων του μέλλοντος για να κυκλοφορούν στις πόλεις, να παρέχουν αρκετούς σταθμούς φόρτισης και να ασχολούνται με τα αυτοκίνητα που παρκάρονται; Αυτές οι προκλήσεις δεν είναι 50 χρόνια μπροστά. είναι ακριβώς στη διπλανή γωνία.

Είμαστε οι τυχεροί ή ίσως στην ευχάριστη θέση να δούμε πώς η αυτοκινητοβιομηχανία  μπορεί να αναγεννηθεί με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας.

Τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα, η περιβαλλοντική ρύπανση και οι κυκλοφοριακή συμφόρηση αποτελούν προβλήματα που δεν θα πρέπει πλέον να κατηγορηθεί η αυτοκινητοβιομηχανία - αν αυτό θέλουμε.
Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούν νέα επιχειρηματικά μοντέλα και διαδικασίες, δεξιότητες και μοντέρνες επιχειρήσεις, εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε να είστε ανταγωνιστικοί όταν μπαίνουν νέοι ευέλικτοι παίκτες στη βιομηχανία.

Απολαύστε το σχετικό Video

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored facebook logored YouTube redr Twitter

linkedin