Επιστρέφει η αγωνιστική ομάδα Socratis Tsolakidis Rally Team

Μετά την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2017 από τους Σωκράτη Τσολακίδη - Χάρη Δήμο, η ομάδα μας επιστρέφει ανανεωμένη και έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο 51ο Rally ΔΕΘ που προσμετρά στο κύπελλο ράλλυ Βορείου Ελλάδος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

traficcoil2

Οι αναγνωρίσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι Σωκράτης Τσολακίδης και Χάρης Δήμος δηλώνουν πανέτοιμοι να πάρουν τα βουνά και να διασχίσουν ‘’πιο γρήγορα από ποτέ’’ τα 63,35 αγωνιστικά χιλιόμετρα των 5 ειδικών  διαδρομών από τα 242,83 συνολικά του αγώνα στα ορεινά της Χαλκιδικής.

traficcoil3

traficcoil1

Ξανά με το Skoda Fabia R5 στο ράλλυ ΔΕΘ, η Socratis Tsolakidis Rally Team

Η ομάδα θα τρέξει με το γνωστό Skoda Fabia R5 της Ουγγρικής EUROSOL, ενώ τη συμμετοχή τους υποστηρίζουν ο χρυσός χορηγός Traffic Oil Lubricants και οι χορηγοί Mr Fast καθαριστικά ποιότητας, DGH ΑΕΒΕ, KOSMOCAR A.E., Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών και 22 Σουβλάκια.

H ομάδα Socratis Tsolakidis Rally Team, ευχαριστεί θερμά την εταιρεία KOSMOCAR A.E. που στηρίζει την προσπάθεια των αθλητών με την δωρεάν παραχώρηση του αυτοκινήτου αναγνωρίσεων.

Το αγαπημένο ράλι των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεκινά!

Το πλήρωμα δηλώνει πανέτοιμο και σας προσκαλεί, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στην Νότια Πύλη της ΔΕΘ για την πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα και την Κυριακή, ραντεβού στο βουνό!

Επισκεφτείτε την σελίδα της ομάδας στο Facebook  https://goo.gl/nQUAPB

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter