Η Mersen παρουσιάζει λύσεις συναρμολόγησης μπαταριών Infini-Cell

Η Mersen, μια εταιρία που ειδικεύεται στη θερμική διαχείριση, στις συσκευές προστασίας από υπερένταση και στις διαστρωματομένες ράβδους σύνδεσης, και η F & K DELVOTEC, μια εταιρία που πραγματοποιεί σχεδιασμό εξοπλισμού και διεργασιών συγκόλλησης με λέιζερ, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το Infini-Cell, μια νέα λύση για τη υποστήριξη των συστημάτων συναρμολόγησης μπαταριών της σειράς 21700.

Η F & K DELVOTEC αναφέρει ότι η διεπαφή συγκόλλησης με λέιζερ εγγυάται μια υψηλής ταχύτητας, ασφαλή, στιβαρή και αποτελεσματική σύνδεση των στοιχείων της μπαταρίας με την στρωματοποιημένη ράβδο σύνδεσης, περισσότερο από τέσσερις φορές πιο γρήγορα από την συμβατική εισαγωγή και συγκόλληση καλωδίων. Η διαστρωματοποιημένη ράβδος σύνδεσης είναι ένα εξαιρετικά λεπτό μονό στρώμα με ενδιάμεσες επαφές.

mersen2

Η «έξυπνη» ράβδος σύνδεσης όχι μόνο τροφοδοτεί τα στοιχεία της μπαταρίας αλλά επίσης παρακολουθεί τη θερμοκρασία και την τάση των στοιχείων της μπαταρίας, όπως απαιτείται. Για την προστασία του συγκροτήματος της μπαταρίας από υπερβολικά ρεύματα, εγκαθίσταται μια ειδική ασφάλεια χαμηλής κατανάλωσης / υψηλής ταχύτητας DC. Στη συνέχεια, το συγκρότημα της μπαταρίας στερεώνεται σε μια συμπαγή (πάχους 7 mm) υγρόψυκτη πλάκα ψύξη, που παρέχει ομοιογενή ψύξη σε όλες τα στοιχεία της μπαταρίας.

https://chargedevs.com/newswire/mersen-introduces-infini-cell-battery-assembly-solutions/

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin