Το Βινύλιο στo αυτοκίνητo μαζί με αξέχαστες αναμνήσεις...

Το νοσταλγικό βινύλιο για τους αμετανόητους λάτρεις των δίσκων του  πικάπ άρχισε να επανέρχεται ξυπνώντας παλιές καλές αναμνήσεις.

Τα τελευταία  δύο χρόνια, οι πωλήσεις βινυλίου φαίνεται να διπλασιάζονται.  Ο δίσκος βινυλίου LP (Long Play) ή δίσκος 33 στροφών ήταν και είναι ένα είδος φωνογράφου (γραμμοφώνου) που χρησιμεύει σαν μέσο αποθήκευσης και αναπαραγωγής του αναλογικού ήχου. Παρουσιάσθηκε από την Columbia Records το 1948 και υιοθετήθηκε σύντομα ως ένα νέο πρότυπο από το σύνολο της δισκογραφικής βιομηχανίας. Εκτός από σχετικά μικρές βελτιώσεις και την σημαντική μεταγενέστερη προσθήκη της ικανότητας αναπαραγωγής στερεοφωνικού ήχου, έχει παραμείνει τυποποιημένο πρότυπο για δίσκους βινυλίου.

pikap vinilio thumb

Αν και η εμφάνιση των Cds έδειξε αρχικά ότι το βινύλιο «πεθαίνει» μάλλον αποδείχτηκε αρκετά σκληρό. Οι δίσκοι όχι μόνο δεν έχουν πεθάνει, είναι και της μόδας!  Η άνοδος των πωλήσεων σήμερα  ίσως έχει να κάνει με το ωραίο νοσταλγικό αίσθημα μιας άλλης εποχής.

Παρακάτω επιλέξαμε μία σειρά φωτογραφιών από άλλες εποχές με πικάπ αυτοκινήτων, μάλιστα σωστά διαβάζετε, πικαπ αυτοκινήτων, που στους νεώτερους φαίνεται απίστευτο και στους  παλαιότερους ξυπνούν νοσταλγικές αναμνήσεις!!! Βέβαια υπήρχε ένα θέμα με τις λακκούβες …αλλά ποιος το λογάριαζε

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin