Η Continental λανσάρει το Concept BEE στον Αστικό Κόσμο του Μέλλοντος [Video]

Το Bee θα αφαιρέσει κάθε άγχος του μέλλοντος για την κινητικότητα στην πόλη

Τον περασμένο αιώνα, οι πόλεις και οι χώροι διαβίωσης μας κυριαρχούσαν κυρίως από τις ανάγκες της κυκλοφορίας αυτοκινήτων. Τώρα, τον 21ο αιώνα, οι ανάγκες των ανθρώπων έχουν γίνει όλο και περισσότερο το επίκεντρο της κινητικότητας. Αυτό μπορεί να φανεί στα οχήματα του μέλλοντος, στα οποία τα γραφεία και τα καθιστικά συγχωνεύονται σε έναν καινοτόμο και εντελώς ξεχωριστό χώρο διαβίωσης στους τροχούς. Με τις λύσεις μας, θέλουμε να δείξουμε στους ανθρώπους πόσο έξυπνη και συνδεδεμένη κινητικότητα θα τους προσφέρει ένα επίπεδο ελευθερίας που δεν ήταν δυνατό στην καθημερινή ζωή μέχρι σήμερα.

Dr. Elmar Degenhart, CEO της Continental

δήλωσε ο Dr. Elmar Degenhart CEO της Continental.

Bee Continental 2

Το BEE, με την άρτια αναπτυγμένη συμπεριφορά του, εντάσσεται σε μια ολόκληρη οικογένεια κινητικότητας στο αστικό περιβάλλον του μέλλοντος.

Dr. Elmar Degenhart, CEO της Continental

Με ποιον τρόπο η ομάδα προγραμματιστών της Continental παρουσιάζει την ασφαλή, καθαρή, έξυπνη και προσιτή κινητικότητα του μέλλοντος, καταδεικνύει το concept όχημα BEE (εν συντομία το concept της ισορροπημένης οικονομίας και της οικολογικής κινητικότητας).

Το BEE, με την άρτια αναπτυγμένη συμπεριφορά του, εντάσσεται σε μια ολόκληρη οικογένεια κινητικότητας στο αστικό περιβάλλον. Σχεδιασμένο για έναν ή δύο ενήλικες, προσφέρει απρόσκοπτα, άνετα και ατομικά ταξίδια στην πόλη στα μελλοντικά σενάρια της Continental.

Το BEE φτάνει τα 60 χλμ. /ώρα και χρησιμοποιείται για περισσότερα από 350 χλμ. καθημερινά.

Αργότερα, προορίζεται να αποτελέσει μέρος ενός σμήνους από αυτόνομα, ηλεκτρικά οχήματα διαφορετικών μεγεθών και με διαφορετικά χαρακτηριστικά για χρήση στην καθημερινή ζωή και με τον τρόπο αυτό, να γίνει ένα όνειρο για μέγιστη ατομικότητα.

Το BEE μπορεί να καλείται στην τοποθεσία σας χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή. Στο concept της κινητικότητας της Continental, υπάρχουν μόνο λίγα λεπτά μεταξύ της παραγγελίας του BEE online και της άφιξής του.

Bee Continental 3

To concept όχημα BEE (εν συντομία το concept για την ισορροπημένη οικονομία και την οικολογική κινητικότητα).(Βίντεο, μεγάλη έκδοση)© Continental AG.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter