Η Volkswagen παρουσίασε το ηλεκτρικό concept van I.D. BUZZ Cargo [Video]

Η Volkswagen έχει αναπτύξει το concept I.D. BUZZ CARGO. Αυτή είναι μια έκδοση επαγγελματικού του προηγουμένως παρουσιαζόμενου Volkswagen I.D. BUZZ van, καθώς και μια ενσάρκωση του στυλ ρετρό και ηλεκτροκίνησης.

Η Volkswagen συνεχίζει να επεκτείνει τη σειρά EV με την προσθήκη ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων σε επιβατικά αυτοκίνητα.

Η ισχυριζόμενη χωρητικότητα φόρτωσης του concept είναι 800 kg. Έχει μια μπαταρία που επιτρέπει στο όχημα να τρέξει μέχρι και 500 χλμ χωρίς επαναφόρτιση. Εάν δεν χρειάζεστε μία τέτοια αυτονομία οδήγησης, μπορείτε να επιλέξετε μια φθηνότερη έκδοση με μπαταρία μικρότερης χωρητικότητας.

Το πρωτότυπο αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με μη επανδρωμένο σύστημα οδήγησης, κάμερες οπίσθιας θέας αντί για καθρέφτες, ηλιακή μπαταρία ενσωματωμένη στην οροφή, έξυπνο σύστημα ελέγχου φορτίου, ασύρματη υποστήριξη φόρτισης και άλλες καινοτομίες.

Η VW θα αρχίσει να παράγει σειρές EVs ήδη από το 2019. Το τμήμα Volkswagen Commercial Vehicles αρχίζει την συναρμολόγηση λίγο αργότερα. Το I.D. BUZZ το αυτοκίνητο παραγωγής, θα φτάσει όχι νωρίτερα από το 2022.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter