Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια της Toyota; [Video]

Η Toyota σχεδιάζει να παρουσιάσει περισσότερα από ηλεκτρικά 10 μοντέλα μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2020 και όχι μόνο!

Η Toyota υπογράμμισε πρόσφατα ότι ήταν τελικά έτοιμη να αγκαλιάσει καθαρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τώρα έχουμε μια καλύτερη αίσθηση του τι συνεπάγεται αυτή η δέσμευση.

toyota future1

Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει σκιαγραφήσει τους στόχους της για τα αυτοκίνητα με χαμηλές και μηδενικές εκπομπές στην επόμενη δεκαετία και αναμένει να περάσει σε παγκόσμιο επίπεδο πάνω από 10 ηλεκτρικά μοντέλα παγκοσμίως στις αρχές της δεκαετίας του 2020, αρχίζοντας από την Κίνα πριν εξαπλωθεί σε αγορές όπως η Ευρώπη, η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ. Και μέχρι το 2025, κάθε Toyota και Lexus θα είναι είτε ηλεκτρικό μόνο είτε θα έχουν ηλεκτροκίνητη επιλογή όπως υβριδικό ή υδρογόνου (κυψέλες καυσίμου). Η Toyota θα αρχίσει να εξοπλίζει τα οχήματά της με αυτά τα νέα καλούδια ήδη από αυτήν την άνοιξη, αν και η αυτοκινητοβιομηχανία δεν διευκρίνισε ποια μοντέλα.

Είπε ότι η Ευρώπη, η Ιαπωνία, η Κίνα και οι ΗΠΑ θα ωφεληθούν όλοι από αυτή τη νέα τεχνολογία και ότι ελπίζει να εγκατασταθούν αυτά τα εξαρτήματα στο 80% των νέων οχημάτων Toyota και Lexus μέχρι τα τέλη του 2023.

toyota future2

Αυτό που βλέπετε εδώ είναι μόνο ένα μέρος αυτού. Η Toyota ισχυρίζεται ότι θα εισαγάγει 17 διαφορετικές εκδόσεις από εννέα διαφορετικούς κινητήρες, 10 εκδόσεις τεσσάρων κιβωτίων ταχυτήτων και 10 εκδόσεις έξι υβριδικών συστημάτων έως το τέλος του 2021. Σς δημιούργησε κάποια σύγχυση το άκουσμα αυτής της είδησης; Λογικό! Εν ολίγοις, αν σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα νέο Toyota ή Lexus μέσα στα επόμενα χρόνια, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έρχεται με νέα τεχνολογία που θα επιτρέπει καλύτερη απόδοση και μειωμένες εκπομπές ρύπων.

toyota future3

Όλοι οι νέοι αυτοί οι νέοι κινητήριοι μηχανισμοί και συστήματα ,μετάδοσης κίνησης θα πρέπει να μειώσουν τις παγκόσμιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) από τα οχήματα της Toyota κατά περισσότερο από 18%. Παρ 'όλα αυτά, οι στόχοι είναι σημαντικοί. Παρόλο που η Toyota αντισταθμίζει τα στοιχήματά της καθιστώντας το υδρογόνο μέρος του μέλλοντός της, αντιμετωπίζει το ηλεκτρικό όχημα σαν είναι σημαντικό μέρος του μέλλοντος της. Και όταν το πιστεύει αυτό η Toyota που είναι σαφώς ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα αυτοκινήτων στον κόσμο, τότε αυτό θα έχει αντίκτυπο σε ό, τι οδηγεί ο κόσμος. Μπορείτε τουλάχιστον να εξετάσετε ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, όπου δεν υπήρχε πριν σαν επιλογή.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter