Το πρώτο Maserati στον κόσμο με πόρτες Butterfly | MC20 [Video]

Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Maserati MC20. Αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο στον κόσμο. Το έχουν επανασχεδιάσει πλήρως από προηγούμενα μοντέλα Corvette, μετακινώντας τον κινητήρα από το μπροστινό μέρος στο μέσο του αυτοκινήτου. Έχει τώρα μια πολύ supercar εμφάνιση και προδιαγραφές, με ισχύ 630 αλόγων.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  • 0 — 100 km/h in <2.9 sec.
  • Μεγ. ταχύτητα: >325 km/h
  • Μεγ.  ισχύς 630 HP
  • Διάταξη κινητήρα V6
  • Βάρος < 1500 KG

Το ελαφρύ αμάξωμα του MC20 διασφαλίζει μια τεράστια αναλογία ισχύος προς βάρος, για επιτάχυνση και ανώτατη ταχύτητα.

Λειτουργίες - MODES οδήγησης

1. GT

Στον ανοιχτό δρόμο, η δυναμική οδήγηση GT προσφέρει έναν κόσμο πλεονεκτημάτων.

Λειτουργία GT Driving: όπου η απόδοση και η άνεση συναντιούνται πραγματικά. Η ψυχή του Maserati GT ζει στο MC20. Ως προεπιλεγμένη λειτουργία οδήγησης, επιτρέπει την αλλαγή ρευστού και την απαλή ανάρτηση που κάνουν την άγρια ισχύ του αυτοκινήτου εύκολα προσβάσιμη Ιδανικό για καθημερινή οδήγηση, προσφέρει συναρπαστική άνεση στην περιήγηση.

2. Sport

Βάλτε το στη γραμμή αγώνων και θα νιώσετε αμέσως σαν στο σπίτι σας.

Sport Driving Mode: συγκινήσεις για πίστα αγώνων. Η καλύτερη απόδοση στην πίστα αγώνων προέρχεται από έναν συνδυασμό δύναμης και έλξης προσανατολισμένης στην πρόσφυση και στο κράτημα. Το Sport Mode προσφέρει μια πιο σκληρή ρύθμιση ανάρτησης καθώς και γρήγορη και άμεση αλλαγή ταχυτήτων για μια εξαιρετική εμπειρία στο δρόμο.

3. Corsa

Επιτάχυνση, ικανοποίηση, έκρηξη βρυχηθμού και αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Λειτουργία οδήγησης Corsa: απελευθερώστε το εγγενές ένστικτό σας. Η πιο ακραία εμπειρία στο τιμόνι του MC20. Η μέγιστη ισχύς είναι άμεσα διαθέσιμη, η αλλαγή ταχυτήτων είναι εξαιρετικά γρήγορη, οι βαλβίδες εξαγωγής ανοίγουν συνεχώς, ο έλεγχος πρόσφυσης μειώνεται. Όταν βρίσκεστε σε λειτουργία Corsa, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το ηλεκτρονικό έλεγχο Launch Control για να απολαύσετε πλήρως την εξαιρετική επιτάχυνση του MC20 από μια αρχική στάση.

4. Wet

Πάντα ηλιόλουστες συνθήκες μπροστά.

Λειτουργία υγρής οδήγησης: Η οδηγική απόλαυση δεν γλιστρά ποτέ. Όταν βρέχει ή η άσφαλτος είναι υγρή και ολισθηρή, η λειτουργία WET θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον έλεγχο του MC20 ειδικά όταν επιταχύνετε ή στρίβετε περιορίζοντας την ώθηση του κινητήρα και ενεργοποιώντας όλα τα δυναμικά χειριστήρια.

Διασύνδεση επόμενης γενιάς TFT - σύμπλεγμα οργάνων 10.2 "R1 10.25" συνδεδεμένη ψυχαγωγία (infotainment)

maserati1 

maserati2 

Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό

Ποτέ μην περιορίζετε τη διασκέδαση που μπορείτε να έχετε, "πυροβολήστε" ομαλά από κάθε γωνία.

Το κιβώτιο ταχυτήτων 8 ταχυτήτων του MC20 DCT διαθέτει μηχανικό (τυπικό) ή ηλεκτρονικό (προαιρετικό) διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για να σας βοηθήσει να μεταφέρετε το τρελό ποσοστό ισχύος στο δρόμο χωρίς να αφήσετε πίσω σας ένα σύννεφο καπνού ελαστικών.

Ανυψωτήρας ανάρτησης - Προαιρετικό

Το MC20 αγκαλιάζει με πάθος το δρόμο.

Ωστόσο, όταν απαιτείται απόσταση από το έδαφος - για παράδειγμα για να ξεπεραστούν τα εμπόδια - απλώς πατήστε ένα κουμπί για να σηκώσετε τον μπροστινό άξονα κατά 50 mm. Το σύστημα λειτουργεί σε ταχύτητες έως και 40 km/h. Εάν κινηθείτε ταχύτερα επιστρέφει αυτόματα στο κανονικό ύψος οδήγησης, και είναι έτοιμο για άλλη επιθετική απόδοση.

Κορυφαία οδήγηση & πολυτέλεια από το στάδιο του ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Ο αγωνιστικός μινιμαλισμός με την ξεχωριστή πολυτελή πινελιά Maserati, επίσης, επιλέγει τα καλύτερα δερμάτινα, Alcantara® και ανθρακονήματα.

Ο καλύτερος ήχος Made in Italy. Το απίστευτα sounding ηχητικό σύστημα κάνει το MC20 να είναι το πρώτο Maserati που διαθέτει το προαιρετικό σύστημα ήχου υψηλής ποιότητας Sonus faber High-Premium Audio.

maserati3 

Η τεχνική που βασίζεται στην απόδοση και ο εμπνευσμένος σχεδιασμός βρίσκονται σε τέλεια αρμονία.

maserati4 

Δείτε το σχετικό Video

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin