Η Koenigsegg αποκαλύπτει το Agera RS 'Gryphon'

Κυρίες και κύριοι, επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε όχι ένα, αλλά τρία καινούρια Koenigseggs. Ναι, είναι μια όμορφη μέρα.

Σας παρουσιάζουμε πρώτο το νέο Koenigsegg Agera RS ‘Gryphon’, μια πολύ ειδική έκδοση του ήδη ιδιαίτερου Koenigsegg Agera RS, το οποίο είναι εξοπλισμένο με έναν διπλού τούρμπο V8 κινητήρα που παράγει 1,360 ίππους και ζυγίζει μόλις 1,395 κιλά. Ο λόγος ισχύος προς το βάρος του είναι κοντά σε αυτόν του One:1, και αυτό μόνο καλό μπορεί να το πει κανείς.

Η έκδοση Gryphon – ένα μυθικό τέρας με σώμα και πόδια λιονταριού, κεφάλι, φτερά και νύχια αετού – έχει παρόμοιες λεπτομέρειες κατά παραγγελία, όπως λεπτομέρειες από ανθρακονήματα φινιρισμένες με φύλλα χρυσού 24 καρατίων, στις ρίγες, στα σήματα, στα νεύρα του καπό, στον κινητήρα και στο εσωτερικό του.

Στο εσωτερικό, εκτός από φύλλα χρυσού, υπάρχει και αλκαντάρα, γυαλισμένο ανθρακόνημα, ανοδιωμένο αλουμίνιο και το όνομα ‘Gryphon’ ραμμένο στο ταμπλό με χρυσή κλωστή. Υπάρχει ακόμη και ένα αγωνιστικό κράνος κατασκευασμένο από ανθρακόνημα με διακόσμηση από φύλλα χρυσού, τοποθετημένα με το χέρι στο εργοστάσιο της Koenigsegg στο Angelholm.

Είναι κατασκευασμένο για πελάτες στις ΗΠΑ, και θα διατίθεται με αφαιρούμενη σκληρή οροφή (η οποία θα αποθηκεύεται κάτω από το μπροστινό καπό), κεραμικά φρένα, έλεγχο σταθερότητας, υδραυλικό σύστημα ανύψωσης (για να περνάει από τα σαμαράκια) και το σύστημα Apple CarPlay.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter