Ζήτηση - Θέσεις Εργασίας

 ΝΕΑ 

Hertz Velmar

Η Hertz και η Βελμάρ μέλη του Ομίλου Autohellas, κορυφαίου στο χώρο της αυτοκίνησης, αναζητούν να στελεχώσουν το δυναμικό τους στην Αττική (Βόρεια/ Νότια/ Ανατολικά Προάστια) για τις ακόλουθες ειδικότητες:

 • Μηχανικός
 • Ηλεκτρολόγος
 • Φανοποιός
 • Βαφέας
 • Υπάλληλος Ανταλλακτικών
 • Υπάλληλος Ομάδας Καθαρισμού

Η εταιρεία σας προσφέρει:

 • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
 • Δυναμικό & σύγχρονο περιβάλλον εργασίας
 • Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης

Σε περίπτωση που δεν έχετε την απαιτούμενη προϋπηρεσία, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να αναλάβουμε εμείς να σας παρέχουμε τα εφόδια και την απαιτούμενη εκπαίδευση για την εξέλιξη σας στην εταιρεία μας.
Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε μας στο 2106264297. Δείτε όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας του Ομίλου εδώ https://lnkd.in/dM2dRMhS.


Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της BYD στην Αττική αναζητεί προσωπικό για την επισκευή / συντήρηση αυτοκινήτων με τις ακόλουθες ειδικότητες :

 • Μηχανικούς
 • Ηλεκτρολόγους
 • Υπευθύνους ανταλλακτικών
 • Τεχνικούς συμβούλους
 • Φανοποιούς

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της νέας εποχής της αυτοκίνησης, αυτή είναι η ευκαιρία να ενταχθείτε στην ομάδα τεχνικών της BYD, ενός παγκόσμιου τεχνολογικού κολοσσού που καθορίζει τις εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση και ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει τις δραστηριότητές του στην ελληνική αγορά. Παρέχεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και προοπτικές εξέλιξης, παράλληλα με την ανάπτυξη της εταιρείας.

Αποστείλατε βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.avin

Η ομάδα μας μεγαλώνει!
Η ΑVΙΝ αναζητά Μηχανικό Οχημάτων με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, για την ανάπτυξη νέου project σε ένα σύγχρονο Συνεργείο Αυτοκινήτων.

Τόπος Εργασίας:
- Αττική, Νότια Προάστια
Απαιτούμενα Προσόντα:
- Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
- Προϋπηρεσία τριών (3) χρόνων
- Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας
- Πελατοκεντρική φιλοσοφία και ευγένεια
Προσφέρονται:
- Μόνιμη εργασία
- Ανταγωνιστικός μισθός αναλόγως των προσόντων
- Εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974266380

 


Ο Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της Chevrolet, Γ. Κουράκος & Σια στα Πετράλωνα,
ζητά άμεσα μηχανικό αυτοκινήτων & φανοποιό για πλήρη & μόνιμη εργασία.
Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Τηλ.Επικοινωνιας 210-3455765
 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ με επιθυμητή προϋπηρεσία ζητείται από το μεγάλο εξουσιοδοτημενο συνεργείο αυτοκινήτων ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. στην περιοχή Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μεγαλώσει την ομάδα του.

Προσφέρουμε: Άριστο κλίμα, υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, συνεχής εκπαίδευση, υψηλές αποδοχές.

Αποστείλατε το βιογραφικό σας στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ζητείται Car Mechanic - Μηχανικός Αυτοκινήτων (τεχνικός μηχανοτρονικής)

Spotawheel:
1.    Επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με βάση την ποιότητα και την αξιοπιστία.
2.    Γραπτή τεχνική αναφορά ελέγχου 200 σημείων της Spotmechanic.
3.    Δυνατότητα ελέγχου σε οποιοδήποτε συνεργείο / αντιπροσωπεία.
4.    Επίδειξη και test drive στον χώρο που επιθυμεί ο αγοραστής.
5.    Έως 5 χρόνια εγγύηση… δωρεάν!
6.    7 μέρες ή 300 χλμ. δικαίωμα επιστροφής του αυτοκινήτου.

Απαιτήσεις θέσεων:

Junior Level:
●    Όρεξη για μάθηση και εξέλιξη
●    0-3 χρόνια προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
●    Ομαδικό πνεύμα
●    Καλά οργανωτικά και επικοινωνιακά στοιχεία


Mid/Senior Level:
●    Άριστη γνώση Μηχανολογίας Αυτοκινήτου
●    Τουλάχιστον 3+ χρόνια εμπειρία σε παρόμοια θέση
●    Εξειδίκευση / πιστοποίηση σεμιναρίων αυτοκινητοβιομηχανίας
●    Καλά οργανωτικά και επικοινωνιακά στοιχεία
●    Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Aποστολή βιογραφικού ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο: https://apply.workable.com/spotawheel/j/C38985BBBD/ ή στέλνοντάς το απευθείας στο hr@spotawheel.gr

Περισσότερες πληροφορίες


Ζητείται έμπειρος μηχανικός αυτοκινήτων, με ειδίκευση σε Mercedes & Smart, με διάθεση για εξέλιξη.

Παρέχεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και φιλικό περιβάλλον εργασίας.

Προτιμούνται κάτοικοι των γύρω περιοχών.

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση, Μόνιμος

Μισθός: 900,00€ - 1.100,00€

Παρατηρήσεις σχετικά με τον COVID-19: Χρήση μάσκας και self testing

email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: 2106825391


Συνεργείο Αυτοκινήτων Bosch Car Service ζητάει έμπειρο τεχνικό οχημάτων και ηλεκτρολόγο διαγνώστη στην ευρύτερη περιοχή Ωρωπού για πλήρες ωράριο.
 
Αποστολή βιογραφικών email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Mισθός Ανταγωνιστικός + Ασφάλιση


Συνεργείο Εξειδικευμένο στις Βελτιώσεις Αυτοκινήτων, περιοχή Χαλάνδρι, αναζητά μηχανικό αυτοκινήτων και βοηθό μηχανικού.

Απαραιτητα προσόντα:

 • Προυπηρεσία σε συνεργείο
 • Σοβαρότητα, υπευθυνότητα
 • Ομαδικό πνεύμα, σεβασμός, συνέπεια

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 01904926


Βιοτεχνική-Εμπορική εταιρεία αναζητεί ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων (βοηθό ή τεχνίτη) με ειδικότητα στην ανακατασκευή μίζας και δυναμό για κάθε τύπο οχημάτων .

Πληροφορίες 09.00-18.00  τηλ: 693607018


Από την εταιρεία Nissan Φρονιμάκης στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης ζητάμε για μόνιμη εργασία Τεχνικό - Μηχανικό Οχημάτων.

Οι αποδοχές και οι όποιες παροχές θα συζητηθούν μετά την αποστολή βιογραφικού στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Μονάδος Γιάννης Α. Φρονιμάκης


Ζητούνται ΟΔΗΓΟΙ με δίπλωμα κατηγορίας Ε’, με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, ζητούνται από μεταφορική εταιρεία containers στον Ασπρόπυργο. Απαραίτητη προυπηρεσία, μόνιμη εργασία, ασφάλιση, άδειες, φιλικό περιβάλλον εργασίας, νέας τεχνολογίας φορτηγά, αμοιβή ανάλογη προσόντων.

Πληροφορίες στα γραφεία μας στον Ασπρόπυργο, πάροδος Αγίου Γεωργίου, τηλ. 210-4321390, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ζητούνται ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Volvo, έμπειρος, ζητείται από μεταφορική εταιρεία στον Ασπρόπυργο για τον ιδιόκτητο στόλο της. Απαραίτητη προυπηρεσία, μόνιμη εργασία, φιλικό περιβάλλον εργασίας. Παροχές: καύσιμα, ασφάλιση, ικανοποιητικός μισθός ανάλογη προσόντων.

Πληροφορίες στα γραφεία μας στον Ασπρόπυργο, πάροδος Αγίου Γεωργίου, τηλ. 210-4321390, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


SQUIDMOTORS ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ Γ. ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ

Ζητείται έμπειρος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων για όλο το χρόνο σε επιχείρηση στη Μύκονο

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2289072485, 6944474681 email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ζητούνται μηχανικοί και ηλεκτρολόγοι τεχνίτες για συνεργείο επισκευής ελαφρών και βαρέων οχημάτων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6946465442, 210-3417842


Συνεργείο NISSAN στον Γέρακα ζητά Έμπειρο Μηχανικό με Άδεια Ασκήεως Επαγγέλματος - Τηλ. 2106048583


Yπομηχανικός Μηχανολόγος με 35 χρόνια εμπειρίας αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας ως και την έκδοση αδειών λειτουργίας συνεργείων. Τηλ.: 6955495955


Μηχανικός αυτοκινήτων με άδεια άσκησης επαγγέλματος ζητείται από εταιρεία υγραεριοκίνησης στα Δυτικά προάστια. Θα εκτιμηθούν γνώση: Ηλεκτρολογίας – Αγγλικών. Τηλ: 2105322010


Ζητείται έμπειρος μηχανικός αυτοκινήτων απαραίτητη προϋπόθεση γνώση του VAG group από 30 έως 40 ετών για συνεργείο αυτοκινήτων με εξειδίκευση στο VAG group περιοχή Καλλιθέα.

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ζητείται μηχανικός με εμπειρία στα πετρέλαια. Μόνιμη απασχόληση.

Πληροφορίες Κος Νίκος Τηλ.:210 8213722 8.00-17.00


Μηχανικός αυτοκινήτων με άδεια άσκησης επαγγέλματος και εργαλεία, ζητά συνεταίρο ή χρηματοδότη για ίδρυση συνεργείου αυτοκινήτων.

Πληροφορίες Τηλ.: 210 7485587


Ζητείται έμπειρος μηχανικός αυτοκινήτων για τον Νομό Χανίων. Παροχή ασφάλειας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947801615


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΛΙΝΗΣ Α.Ε - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ – ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΟ EMAIL:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2310.574254

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin