Κορονoϊός: Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2021 και η εκδήλωση θα πωληθεί

Οι διοργανωτές της έκθεσης το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, αποφάσισαν να καταργήσουν την εκδήλωση του επόμενου έτους και θέλουν να την πουλήσουν, σύμφωνα με το BBC.

Η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2021, αλλά η πλειοψηφία των εκθετών της εκδήλωσης που συμμετείχαν σε μια έρευνα δήλωσαν ότι "πιθανότατα δεν θα συμμετάσχουν" στην έκθεση το επόμενο έτος, ανέφεραν οι διοργανωτές. Η φετινή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης ακυρώθηκε τον Φεβρουάριο, λίγες μόνο ημέρες πριν από το άνοιγμα. Προσελκύει συνήθως περισσότερους από μισό εκατομμύριο επισκέπτες.

saloni geneuis

Η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2021, αλλά η εταιρεία πίσω από αυτό έχει δει μικρή ζήτηση από μάρκες αυτοκινήτων και εκθέτες.

Η φετινή εκδήλωση ακυρώθηκε μαζί με μια σειρά από άλλες εκθέσεις αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο λόγω του Κοροναϊού.

Η ανακοίνωση εγείρει ερωτήματα σχετικά με το μέλλον τέτοιων εκδηλώσεων παγκοσμίως, καθώς οι μάρκες αυτοκινήτων επανεξετάζουν τις στρατηγικές τους.

"Ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας περνά επί του παρόντος μια δύσκολη φάση και οι εκθέτες χρειάζονται χρόνο για να ανακάμψουν από τις επιπτώσεις της πανδημίας", δήλωσε η Επιτροπή και το Συμβούλιο του Ιδρύματος "Salon International de l'Automobile", που διοργανώνει τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου.

Η πλειοψηφία των εκθετών της εκδήλωσης που συμμετείχαν σε μια έρευνα δήλωσαν ότι «πιθανότατα δεν θα συμμετάσχουν» σε μια έκθεση το επόμενο έτος, πρόσθεσαν οι διοργανωτές.

Η φετινή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης ακυρώθηκε τον Φεβρουάριο, λίγες μόνο ημέρες πριν από το άνοιγμα. Προσελκύει συνλήθως περισσότερους από μισό εκατομμύριο επισκέπτες.

Άλλες εκθέσεις αυτοκινήτων επίσης καταργήθηκαν φέτος, συμπεριλαμβανομένων αυτών που σχεδιάστηκαν για τη Νέα Υόρκη και το Ντιτρόιτ, εν μέσω ανησυχιών για την υγεία. Οι μάρκες αυτοκινήτων χρησιμοποιούν τέτοια γεγονότα για να παρουσιάσουν τα τελευταία τους μοντέλα και να παρουσιάσουν πρωτότυπα αυτοκίνητα.

Αντ 'αυτού, έχουν στραφεί στις δικές τους διαδικτυακές παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια του lockdown και των ταξιδιωτικών περιορισμών.

Οι διοργανωτές της αυτοκινητοβιομηχανίας της Γενεύης ανακοίνωσαν επίσης σχέδια πώλησης των περιουσιακών στοιχείων της έκθεσης σε ιδιοκτήτες του συνεδριακού κέντρου Palexpo στη Γενεύη όπου διοργανώνεται η εκδήλωση, αποκαλώντας την «την προτιμώμενη λύση».

Η κίνηση αυτή θα δώσει τώρα το προσκήνιο σε άλλες εκθέσεις αυτοκινήτων που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο έτος σε μεγάλες πόλεις, δεδομένου του κόστους και των τεράστιων προσπαθειών υλικοτεχνικής υποστήριξης σε σύγκριση με τις διαδικτυακές παρουσιάσεις.

Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι η μεγαλύτερη δημόσια εκδήλωση στην Ελβετία και έχει οικονομικό αντίκτυπο 200 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (171 εκατομμύρια £ • 210 εκατομμύρια δολάρια) ετησίως, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin